Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A red dead redemption2 miért...

A red dead redemption2 miért nem indúl a gépen? Tovább

Figyelt kérdés
Szóval fel volt telepítve játszottam is vele, majd kihagytam pár hónapot addig más játékokat is telepítettem. Most a rockstar logónál kilép a játék. Mi a gond? A vga drivert frissítettem.
tegnapelőtt 17:20
 1/8 anonim ***** válasza:
A vga drivert frissítettem.
tegnapelőtt 18:09
 2/8 A kérdező kommentje:
Azt olvastam nem mindegy melyik meghajtóra telepíted. Ha 2 meghajtód van akkor C re kell telepíteni nem a másodlagos meghajtóra. Holnap kipróbálom.
tegnapelőtt 21:13
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem volt rá példa más játéknál, hogy a Windows Defender bevágta karanténba az exe fájlt, az asztalon ottmaradt az indító ikon. Kétszer is megcsinálta, az XCOM 2-nél meg a The Walking Dead: The Definitive Series-nél. Mindkettő Steam-es, csak mondom...

XCOM 2-nél a War of the Chosen DLC-ben nem működött a game save/game load emiatt, a TWD-nél meg a főmenüben kiválasztva az adott évadot, csak töltött a végtelenségig.

Mielőtt újratelepíted, én megnézném kreténkedett-e a Defender, vagy az a víruskergető amit használsz.

tegnap 11:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Van sejtésem miért csinálta a Defender, telepítettem magyarítást is, lehet az okozta.
tegnap 11:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Erre jó a konzol. Ott ilyen bajod nincs.
tegnap 12:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Konzolt utálom a grafikája meg az irányitása miatt, nem azért vettem rtx 4070et hogy konzolozzak
tegnap 15:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Rdr2 esetén elképzelni nem tudom hogy tudtok vele billentyűzettel játszani, van vagy 20 gomb, plusz online ott vannak a hackerek
tegnap 17:37
 8/8 anonim ***** válasza:

PC-n is lehet kontrollert használni.

[link]

tegnap 18:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!