Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Esetemben teljesen fölösleges...

Esetemben teljesen fölösleges volna az FC 26-ot megvenni?

Figyelt kérdés

Egy közel 10 éves led tv-m van és PS4 konzolom.

Erre a régi konfigurációra volna értelme megvenni, vagy ugyanaz minden mint a két évvel ezelőtti? Azt tudom, hogy Ps5-ön és egy komoly gamer tv-n volna érdemes játszani, de annyit most nem ruháznék be rá, főleg, hogy csak ilyen mezei játékos vagyok.

A 24-es kiadás van meg, ahhoz képest változott vajon valami grafikai és animáció téren, vagy minden a régi egy PS4-en?

okt. 27. 21:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Botrány volt a grafika terén, mert nem hogy semmit nem változott, de még rosszabb lett, mint a pl a 20-as volt. Keress rá neten vagy youtubeon. Animáció terén sem változott.

A Fifában amúgy sem változnak a dolgok, mindig ugyanaz. Ha megvan a 24-es, akkor én szerintem nincs értelme megvenni. Mondjuk én Fifát max 5 évente vennék max, mert soha semmi nem változik.

Amióta meg az Ultimate Teamben most már férfiak és nők is egybe vannak zárva, köszönhetően a kulturmarxista propagandának, azóta még ez is rosszabb lett, mint volt. Sokan ezért sem veszik meg.

Rajtad áll, hogy megveszed-e vagy sem, de én a helyedben nem venném, mert felesleges.

okt. 28. 00:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Utolsó jó fifa a 23-as volt. Az megközelítette gameplayben, fizikában a PES-t. Én nem tudom mit csinálnak azóta, de vicc. Persze én me a 24-et vettem meg, ami kukába való.
okt. 30. 12:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!