Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Steamrol bannolhatnak azért,...

Steamrol bannolhatnak azért, mert más is játszik a fiokomon?

Figyelt kérdés
Én játszok x játékkal ő pedig y játékkal, ezért kaphatok bant?

okt. 31. 16:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Családi megosztás vagy csak belép a fiókodba? Az előbbi a szolgáltatás része és szabadon használható.

[link]

Ha a belépési adataidat másokkal megosztod, az sérti a feltételeket és bannolhatnak. Az mindkettőnél igaz, hogy egy időben egy eszközről 1 db játék indítása lehetséges, így olyan nincs, hogy mindketten beléptek este 6-kor a fiókodba és két különböző játékot futtattok (vagy ugyanazt, vagy bármit).

okt. 31. 16:21
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ. Az a probléma, hogy az egyik játék rock star-os emiatt pl nem is tudna játszani vele, ezért adtam meg az adataim. Illetve pár hete egy másik gépről is bejelenzkeztem, mivel akkor nem voltam itthon.

Szóval akkor nem érdemes ezt csinálni. Csak az inventorymat féltem, viszont szivesen odaadtam 1-2játékot így, hogy kipróbálják.

Direkt én itthonrol kijelentkeztem addig, ez esetben is lehet ban?

okt. 31. 16:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy naplózza a rendszer a belépéseket. Elég egy automatizált rendszernek figyelnie a több helyről történő rendszeres bejelentkezéseket, hogy gyanúsnak találja. Én biztos nem kockáztatnám ezt, ha van már annyi érték benne, aminek az elvesztése rosszul esne.
okt. 31. 16:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!
okt. 31. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!