Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van összefoglalója a Goodgame...

Van összefoglalója a Goodgame empire-nek is, hasonlóképp a Minecraft-hoz?

Figyelt kérdés
Ha esetleg nem volna mennyire lenne reális egyet készíteni? Van rá korlátozás, hogy milyen adatokat lehet feltölteni a játékról?

2025. dec. 6. 15:50
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan tudok shadereket használni modokkal? Több lent.

Szóval a lényeg a lényeg hogy a cursforgeban csináltam egy modpacket és tettem bele shadereket, de egyik sem működik és nem értem miért. Valaki segítsen ebben lépésről lépésre ha lehet mert már nem bírom. (minecraft java 1.20.1)

Minecraft vagy roblox?

Melyiket szereted jobban?

Ki volt ez a régi minecraft videós?

Már írtam ki egy ilyen posztot de nem adom fel, mert emlékszem, hogy kicsiként nagyon szerettem. Szóval arra még emlékszem, hogy egy ilyen barlangos bázisból indultak ki amit csak ő épített asszem. Mindig 1-2 barátjával játszott és valami modolt minecraft volt...

Melyik Minecraft játékot vegyem Nintendo Switch Lite-hoz?

Elég kezdő vagyok és azt olvastam, hogy olyan játékot vegyek ehhez a konzolhoz ami támogatja a handheld módot viszont egyik webshop leírásában sem szerepel, hogy támogatná.

Tudja esetleg valaki, hogy a Minecraftban az inventoryból , hogy lehet átmásolni itemelet egyszerre mondjuk egy üres ládába?

Sok videósnál láttam, hogy ládákban úgy rendezgetik az itemeket, hogy egy adott itemre kattintva kiszedi az összes azonos itemet és áthelyezi egy másik ládàba.

Már a MineSide sincs?

Arról hallottam, hogy a MineZone kliens bezárt (sajnos), de már a MineSide sem aktív?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!