Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A the Witcher 1-et PC-n...

A the Witcher 1-et PC-n hogyan lehet felszerelni magyar szinkronnal és felirattal? Mert nekem csak angolul sikerült most megszereznem. De tudom hogy készült hozzá magyar szinkron is.

Figyelt kérdés

febr. 9. 17:32
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szimplán magyarul kell telepíteni, Steamen és GoG-on véve is benne van a magyar.
febr. 9. 18:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Eredetileg is magyar nyelvvel jelent meg, bár sokat ne várj tőle. Ha mindenféle crackelt verziókat töltesz le, annál meg így jártál, minek írnának magyarítást egy játékra ami magyar felirattal rendelkezik?
febr. 12. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Valakinek megvan esetleg a Galaxy express 999 magyar szinkronos VHS-kazettája?

1994-ben készült 2 kazetta, nekem a 2. megvan de szeretném megszerezni az 1.kazettát is vagy ha valaki tud róla, hogy volt több rész is akkor ossza meg velem az infót.

Hogy lehetne megszerezni a szinkronos verzióját ennek a filmnek?

Sehol nem lehet megtalálni, pedig meg a 90-es években vetítette az M1 szinkronosan. Magyarországon van filmarchívum, ahová elteszik a TV-ben leadott filmeket?

Clear sky magyar szinkront hol tudom megszerezni?

Ugye a stalkerről van szó ... Régen megvolt cd-n de már nemtudom hová tűnt :/ és nem találom sehol sem neten.Szóval ha valaki tudna segíteni megköszönném :)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!