Köszönöm a kommenteket és a szavazatokat! Azok közül, akik igennel szavaztak, volna kedve valakinek velem barátkozni?
32/f

válasza:Szeretek legózni, régen nagyon sokat játszottam. Manapság sajnos nincs időm rá.
29F

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A barátnőmmel fél éve vagyunk együtt és "gamer" lánynak tartja magát, de igazából 2-3 hetente játszik LOL-ban 1-2 ranked meccset és kifújt. Viszont napi szinten 3-4 óra gameplay-t képes megnézni. Eleinte leültem vele, próbáltam megtalálni az értelmét, de képtelen...
A sok boomer miatt inkább itt teszem fel a kérdést az emberek kategória helyett. Én éjszaka, sokkal hangulatosabb.
Kizárólag a saját szórakoztatásunkra történő kvízjátékunkhoz keresünk embereket! Ha kedved van, vagy csak unatkozol, esetleg társaságra vágysz akkor írj egy privit és jelentkezz játékunkra, mindenféle kötelezettség nélkül.
Kedvenc champodat is leírhatod.
én imádok :D
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!