Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Goodgame empire-ben hány bot...

Goodgame empire-ben hány bot gyanú miatti 30 perces tiltás után kap valaki komolyabb bannt?

Figyelt kérdés
Egy imserősömet tiltott bot használat már kétszer banolták 30 percre. Kb hány ilyen után van komolyabb következmény?
ápr. 25. 14:33
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Hackelés, modolás (?)

Szeretném letölteni a Goodgame Empire modolt verzióját (♾️rubin). Találtam is pár oldalt, ám azt kérték, hogy töltsem le az Empire-t, majd töltsek le egy játékot ahol bizonyos szint elérésével feloldom a modolt verziót. Le is töltöttem, meg is ugrottam a szintet, ám...

A Goodgame Empire: Four Kingdoms játékkal kapcsolatban kérdeznék! ?

A játekban található a szerencsekerék és a bőségkerék! Én most csak a szerencsekerékkel kapcsolatban kérdeznék! A szerencsekereken belül található olyan hogy profi mód, ami ha rá nyomok azt írja ki hogy "Rubinokkal feloldhatod a Profi módot". A de ha rányomok a...

Hogy lehet goodgame big farmban megetetni a kutyát?

Azt írja, hogy egyszerűen kattintsak a kutyaházra és akkor meg lesz etetve a kutya. De nekem mindig azt a menüt adja ki, akárhova kattintok. Ez valami játékhiba vagy én csinálok valamit rosszul?

Van összefoglalója a Goodgame empire-nek is, hasonlóképp a Minecraft-hoz?

Ha esetleg nem volna mennyire lenne reális egyet készíteni? Van rá korlátozás, hogy milyen adatokat lehet feltölteni a játékról?

Online játszható játékok, mint pl a goodgame gangster?

Ehhez hasonló online játékok vannak? Amikkel még játszanak az emberek, jó lenne, ha magyar lenne.:D

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!