Melyiket éri meg megvenni? World of goo 2, rainbow six extraction, rayman forever, the forest

válasza:Kösz hogy szóltál hogy lett World of Goo 2, nem is gondoltam volna!
Egyébként ezek annyira más stílusok, műfajok mind, annyira másféle közegnek szól mind a 4 - vagy 5 - játék, hogy nehéz így belőni. Mind az 5 jó, csak teljesen másképp. Én ebből jelen hangulatom és játékidő kapacitásom alapján a World of Goo 2-t venném meg, vagy a Rayman Forevert.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok, ma letöltöttem az extraction-t és az lenne a kérdés, hogy tudnék-e pc-n játszani a barátommal aki xboxról jönne?
Tehát 4 évvel ezelőtt tömtem a fogamat, és most a fél fog leszakadt, és a fogorvos beutalt a szájsebészetre.
Win10 van és nem indul a jewel quest 4 heritage! már probáltam minden kompatibilis verziót win 95/98/me nem hozza ellő de nem is indul a program a többi windowsal meg errot hozza elő!
PS3-as változathoz kaptam egy ilyen extrát, mit takar?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!