Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megéri a Tomodachi Life?

Megéri a Tomodachi Life?

Figyelt kérdés
Most nagyon nagy trend lett, de már ezelőtt is nézegettem, gondolkodom hogy megéri-e. Valaki, akinek megvan, tudna róla mesélni?:)

máj. 5. 11:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha szereted a sims-et vagy az animal crossingot akkor szerintem megéri. Nekem biztos nem érné meg, én az olyan játékokat szeretem, aminek van célja, van vége. De ha nem szeretnél kiadni 200.000 ft-ot egy switch 2-re, előbb próbáld ki a 3ds-es verziót, akár emulátoron.
máj. 7. 08:32
 2/2 Krisipoke ***** válasza:
Első: sima Switchre jött ki most az új, szóval nem kell hozzá Switch 2-t venni.
tegnapelőtt 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Miért ilyen izgatott mindenki a Tomodachi Life 2 miatt?

Csütörtökön bejelentették a Tomodachi Life: Living the dream című játékot, és 2026-ban meg is fog jelenni. Én sosem játszottam az eredetivel, ezért nem mondhatok róla véleményt, de őszíntén nekem csak egy Sims koppintásnak tűnik. És vannak olyanok, akik örömükben sírva...

Tudnátok nekem ezekhez hasonló animéket ajánlani?

Tomodachi game, Death note, Re:zero, Tokyo ghoul.

Tomodachi Game - Yuichihoz hasonló karakter/anime?

Ehhez hasonló animét keresek, nagyon egyedi az egész. Ha valaki tud hasonlót megköszönöm, ha leírja.

Mit szóltok a Tomodachi Game-hez?

Az imént néztem meg az utolsó, 12. részt, és itt érkezett el a sorozat a csúcspontjára, mert itt már hidegrázós volt. De amúgy lenyűgöző volt a hangulata, kőkemény pszichológiai anime volt ez, ahol mások viselkedésének elemzése, illetve a taktika nagyon fontos...

Boku wa tomodachi ga sukunai (haganai) manga fent van valahol magyarul vagy japánul furiganával, ingyen?

Az anime folytatásában már sajnos nem reménykedek. Az lenne még a kérdésem, a manga melyik részéig van az anime adaptáció?

Tomodachi Game manga?

Még tervben sincs a 2. évada, így a manga mellett döntöttem, esetleg valaki tud küldeni linket ahol elolvashatom? Magyarul lehetőleg. Azt sem bánom ha színes manga és nem fekete fehér.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!