Megéri a Tomodachi Life?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Csütörtökön bejelentették a Tomodachi Life: Living the dream című játékot, és 2026-ban meg is fog jelenni. Én sosem játszottam az eredetivel, ezért nem mondhatok róla véleményt, de őszíntén nekem csak egy Sims koppintásnak tűnik. És vannak olyanok, akik örömükben sírva...
Tomodachi game, Death note, Re:zero, Tokyo ghoul.
Ehhez hasonló animét keresek, nagyon egyedi az egész. Ha valaki tud hasonlót megköszönöm, ha leírja.
Az imént néztem meg az utolsó, 12. részt, és itt érkezett el a sorozat a csúcspontjára, mert itt már hidegrázós volt. De amúgy lenyűgöző volt a hangulata, kőkemény pszichológiai anime volt ez, ahol mások viselkedésének elemzése, illetve a taktika nagyon fontos...
Az anime folytatásában már sajnos nem reménykedek. Az lenne még a kérdésem, a manga melyik részéig van az anime adaptáció?
Még tervben sincs a 2. évada, így a manga mellett döntöttem, esetleg valaki tud küldeni linket ahol elolvashatom? Magyarul lehetőleg. Azt sem bánom ha színes manga és nem fekete fehér.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!