Melyik eddig a kedvenc néped az Age of mythology: Retoldban?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Top 5 kedvenc biomom: 1. gombasziget (Mushroom Fields, régebbi nevén Mushroom Island) 2. sötéttölgy erdő (Dark Forest, régebbi nevén Roofed Forest) 3. napraforgó mező (Sunflower Plains) 4. szélfútta dombok (Windswept Hills, régebbi nevén Extreme Hills) 5. Badlands...
Én kimondottan a make’n’breaket, cluedot és a kártyajátékokat szerettem, mint rikiki, uno stb. A versengősebb játékokért (Monopoly, Gazdálkodj okosan, futamos játékok) nem voltam oda, mert felidegelt, ha vesztésre álltam, aztán ezeknek mindig csak veszekedés lett a...
Lehetséges szempontok, érvek: -nosztalgiafaktor -sok jó játék jött ki abban a korszakban -a konzol teljesítménye -exkluzív játék megjelenése -a kontroller kialakítása és fogása -beépített funkciók -a konzol élettartama -márkahűség -egyéni preferencia -stb.
Bármilyen évjárat, típus, tölténytípus, alkategória (például sima N-Strike, N-Strike Elite, Zombie Strike, Modulus, Mega, stb.) játszik.
Nekem GTA 3 Mafia Sentinel GTA SA Sultan GTA V Benefactor
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!