Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik eddig a kedvenc néped...

Melyik eddig a kedvenc néped az Age of mythology: Retoldban?

Figyelt kérdés

máj. 6. 13:21
A kérdező szavazást indított:
északiak
görögök
egyiptomiak
atlantisziak
kínaiak
japánok
aztékok
4 szavazat
 1/1 anonim ***** válasza:
Egyiptom, mert abban vannak az ugrálós sakál vagy milyen fejű lények. De a görögöket már az első részben is szerettem pl.
máj. 6. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minecraft-ban melyek a top 5 kedvenc biomjaitok, lényetek/mob-otok (persze állat és szörny is beleértve) és blokkotok?

Top 5 kedvenc biomom: 1. gombasziget (Mushroom Fields, régebbi nevén Mushroom Island) 2. sötéttölgy erdő (Dark Forest, régebbi nevén Roofed Forest) 3. napraforgó mező (Sunflower Plains) 4. szélfútta dombok (Windswept Hills, régebbi nevén Extreme Hills) 5. Badlands...

Melyik volt a kedvenc társasjátékod kisgyerekként?

Én kimondottan a make’n’breaket, cluedot és a kártyajátékokat szerettem, mint rikiki, uno stb. A versengősebb játékokért (Monopoly, Gazdálkodj okosan, futamos játékok) nem voltam oda, mert felidegelt, ha vesztésre álltam, aztán ezeknek mindig csak veszekedés lett a...

Melyik a kedvenc játékkonzolod az eddig megjelentek közül (2026-tal bezárólag) és mi miatt?

Lehetséges szempontok, érvek: -nosztalgiafaktor -sok jó játék jött ki abban a korszakban -a konzol teljesítménye -exkluzív játék megjelenése -a kontroller kialakítása és fogása -beépített funkciók -a konzol élettartama -márkahűség -egyéni preferencia -stb.

Melyik a kedvenc Nerf szivacslövő fegyvered bármely időszakból?

Bármilyen évjárat, típus, tölténytípus, alkategória (például sima N-Strike, N-Strike Elite, Zombie Strike, Modulus, Mega, stb.) játszik.

A teljes GTA sorozatból mi a 3 kedvenc autód?

Nekem GTA 3 Mafia Sentinel GTA SA Sultan GTA V Benefactor

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!