Biztonságos ha megveszem a minecraftot a hivatalos weboldalon?
Nem fog-e többet levonni, mint amennyi az ára? Nem lesz semmi probléma?
Új laptopom lesz, és arra akarom megvenni. Régen SK Launcherrel játszottam, amivel nem volt semmi baj, de csak nem a legmegbízhatóbb megoldások ezek, így az új laptopomra nem merem rátenni. Így arra jutottam, hogy megveszem.
akkor azért nem vettem meg, mert úgy voltam vele régi gép, úgy is nem soká lesz új, az már tényleg nagyon gatya állapotba volt. Csoda hogy akadozva, laggolva de futott rajta.
Mik a tapasztalatok?

válasza:Úgy működnek az online fizetések, hogy te egy banki szolgáltató felületén megadod a kártya adatokat, ők pedig az ott leírt összeget átutalják az eladónak. Ezért ők már csak az összeget és rendelés azonosítót kapják meg, amivel hozzá tudják adni a játékot a fiókodhoz. Bankkártya adatot nem kapnak meg, visszaélni így nem tudnak vele, a fizetendő összeget te magad látod és hagyod jóvá akár többszörös hitelesítési módon. Esély sincs a csalásra, a hivatalos oldal és a több tízmillió példányos eladás is garantálja, hogy nem fognak átverni, nem is célja senkinek.
Ennyire nem kell félni a netes vásárlástól, ha tudod mik a csalások figyelmeztető jelei, ezen kívül figyelmesen csinálsz mindent, nem lehet baj.

válasza:

válasza:Néhány éve már együtt kapsz Java+Bedrock kombót, ha hivatalosan veszed. Egyszer fizetsz, későbbi összegeket nem von le frissítésekért és egyebekért.
Az árát, ha átszámolod euróról, akkor számolj azzal, hogy csak nettó ár, arra még 27% áfa rákerül.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Felvételihez be kell szkennelnem rengeteg mindent (korábbi egyetemi leckefüzetek, diploma, stb stb). Szerencsére az ügyfélkapus hitelesítés miatt az irataimat már nem kell, de minden más, korábbi tanulmányokhoz kapcsolódó dokumentumot igen. Mennyire biztonságos ezeket...
A díj átutalása után biztosan megkapom a kölcsönt?Mint pl. ez:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!