Ez egy szándékos trükk a GTA sorozattal?
Emlékeztek, hogy a GTA 5-nél a pc verzióra másfél évet kellet várni és most megint azt rebesgetik, hogy konzolon lesz először játszható a GTA 6?
Nekem csak az van a fejemben, hogy azért mert van egy megállapodásuk a sonyval meg a microsoftal, hogy azért adják ki később pc-re, hogy mindenki vegyen konzolt, hogy tudjanak vele játszani

válasza:

válasza:

válasza:Nem rebesgetés, ők maguk nyilatkozták, hogy először konzolokra jelenik meg, ahogy kb minden eddigi GTA.
Jóval nagyobb volt a Rockstar bevétele a GTAO-nál is a konzolos játékosok irányából, a PC-s szegmens kb a futottak még.

válasza:Nem rebesgetik hanem igen. Konzolon jön ki novemberben, pc-n meg maj egyszer. Ennek egyetlen oka van. A bevétel. Mig Ps-n a shark card 5 milliót termel hetente, PC-n ugyanez kevesebb mint fél milliót.
Na rákerestem. A 2025 vége és 2026 tavasza között, a kiszivárgott Rockstar-adatok szerint a heti Shark Card + GTA+ bevétel:
PS5: kb. 4,49 millió USD / hét
PS4: kb. 1,02 millió USD / hét
Xbox Series X/S: kb. 1,82 millió USD / hét
Xbox One: kb. 0,98 millió USD / hét
PC: kb. 264 ezer USD / hét
Na ezért. 31x-es különbség.

válasza:

válasza:Mivel több statisztika alapjan is a Pc vezet? Olyan 60-40% a pc javára.
Önmagában a konzol több bevételt produkál ugyanaz idő alatt, igy a a Gta6 konzolos megjelenése pusztan pénzügyi döntés.

válasza:

válasza:

válasza:A #6 kommentre reagáltam.
Összességében több pc játékos van mint konzolos, ha csak a platformot nézzük.
Az hogy a konzol mennyi bevetelt produkál es melyik jatekkal, az mas kerdes.
Es hidd el, nagyon jól tudom mi erdekli a cégeket. Nem veletlen megyek napi 2 gyulesre ahol mindent százalékban mernék. A profitot is.
Kapcsolódó kérdések:
Néhány nappal ezelőtt részem volt egy bűvesztrükkben, amit azóta nem bírok kiverni a fejemből, hogy hogyan történt és kíváncsi vagyok, de a neten semmit sem találtam. Először ökölbe kellett szorítanom mindkét kezem, majd a bűvész a saját tenyerére rajzolt filctollal...
Mivel láttam külföldi videósoknál hogy pa5-ön játszanak a remastered kiadásával. De amikor rákeresek a ps storeban akkor nem találom, meg úgy a google sem. Hogy lehet ez? Mi a trükk?
Nemrég találtam rá erre az ügyességi játékra és nagyon megtetszett főleg az, hogy milyen sok trükköt lehet vele csinálni. Akinek esetleg van annak mi a tapasztalata? Ajánlhattok más ügyességi játékokat amiket ti szerettek. Pl anno volt egy kis olcsó fa jojóm, azt...
Ezalatt azt értem, hogy: -melyik színű fegyver a legerősebb? -hova kell ugrani, ahol erős fegyverek vannak? -hogyan védekezzek, hogyha egyszerre 2-en, 3-an lőnek rám? Stb stb Köszi a segítséget! 🙂
Sziasztok! Tanácsokat szeretnék kérni. Már régóta simsezek, de valahogy a házépítés sose volt az erősségem. Hogy csináltok olyan szép házakat? Egyáltalán hogyan kezdjek neki? Tippek? Trükkök? Válaszotokat előre is köszönöm! 😄
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!