Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ez egy szándékos trükk a GTA...

Ez egy szándékos trükk a GTA sorozattal?

Figyelt kérdés

Emlékeztek, hogy a GTA 5-nél a pc verzióra másfél évet kellet várni és most megint azt rebesgetik, hogy konzolon lesz először játszható a GTA 6?

Nekem csak az van a fejemben, hogy azért mert van egy megállapodásuk a sonyval meg a microsoftal, hogy azért adják ki később pc-re, hogy mindenki vegyen konzolt, hogy tudjanak vele játszani

aug. 6. 11:52
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
A konzol egy fix konfiguráció, amire könnyebb fejleszteni. A nagy kiadók mindig is elsődlegesen konzolra csináltak játékot, és később jelent meg PC-re, amikor még utólag kellett optimalizálni. Nincs titkos megegyezés, inkább a konzolos verzió a fő kiadási cél, a PC-s port pedig az extra pénz.
aug. 6. 12:46
 2/10 A kérdező kommentje:
A fifák vagy már és fc valahogy mégis kijönnek időben pc-re meg konzolra is
aug. 6. 12:52
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Azért nem mondanám erős példának, mert a FIFA esetében ugyanazt adják ki évről évre pár százalék változtatással. Nem fejlesztenek ott nulláról egy játékot.
aug. 6. 12:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem rebesgetés, ők maguk nyilatkozták, hogy először konzolokra jelenik meg, ahogy kb minden eddigi GTA.

Jóval nagyobb volt a Rockstar bevétele a GTAO-nál is a konzolos játékosok irányából, a PC-s szegmens kb a futottak még.

aug. 6. 21:12
 5/10 anonim ***** válasza:
69%

Nem rebesgetik hanem igen. Konzolon jön ki novemberben, pc-n meg maj egyszer. Ennek egyetlen oka van. A bevétel. Mig Ps-n a shark card 5 milliót termel hetente, PC-n ugyanez kevesebb mint fél milliót.

Na rákerestem. A 2025 vége és 2026 tavasza között, a kiszivárgott Rockstar-adatok szerint a heti Shark Card + GTA+ bevétel:

PS5: kb. 4,49 millió USD / hét

PS4: kb. 1,02 millió USD / hét

Xbox Series X/S: kb. 1,82 millió USD / hét

Xbox One: kb. 0,98 millió USD / hét

PC: kb. 264 ezer USD / hét

Na ezért. 31x-es különbség.

aug. 7. 05:46
 6/10 anonim ***** válasza:
53%
Miért ennyire hihetetlen, hogy a világ többi részén nem a PC az első számú játékplatform? Mégis aki leírja az igazságot, azt a hisztis kölykök lepontozzák, hogy "nem, nem, a PC a legjobb".
aug. 8. 10:00
 7/10 anonim ***** válasza:

Mivel több statisztika alapjan is a Pc vezet? Olyan 60-40% a pc javára.

Önmagában a konzol több bevételt produkál ugyanaz idő alatt, igy a a Gta6 konzolos megjelenése pusztan pénzügyi döntés.

aug. 11. 18:38
 8/10 anonim ***** válasza:
#7 mit vezet a oc? Áramot? Szerinted kit érdekel a nem tudom honnan szarmazó százalékod? A cegeket egy dolog érdekel, a bevétel. A játék termék.
aug. 11. 19:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Vagy a gta online-ban 60-40? Állitásod szerint a 40% 31x többet költ a játékra mint a 60%-nyi pc-s? Ez teljesen irreális.
aug. 11. 19:20
 10/10 anonim ***** válasza:

A #6 kommentre reagáltam.

Összességében több pc játékos van mint konzolos, ha csak a platformot nézzük.

Az hogy a konzol mennyi bevetelt produkál es melyik jatekkal, az mas kerdes.

Es hidd el, nagyon jól tudom mi erdekli a cégeket. Nem veletlen megyek napi 2 gyulesre ahol mindent százalékban mernék. A profitot is.

aug. 11. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan történik ez a bűvésztrükk?

Néhány nappal ezelőtt részem volt egy bűvesztrükkben, amit azóta nem bírok kiverni a fejemből, hogy hogyan történt és kíváncsi vagyok, de a neten semmit sem találtam. Először ökölbe kellett szorítanom mindkét kezem, majd a bűvész a saját tenyerére rajzolt filctollal...

Hogyan lehet játszani a God of war 1-2-vel ps5-ön?

Mivel láttam külföldi videósoknál hogy pa5-ön játszanak a remastered kiadásával. De amikor rákeresek a ps storeban akkor nem találom, meg úgy a google sem. Hogy lehet ez? Mi a trükk?

Mennyire nehezek a Kendama trükkök?

Nemrég találtam rá erre az ügyességi játékra és nagyon megtetszett főleg az, hogy milyen sok trükköt lehet vele csinálni. Akinek esetleg van annak mi a tapasztalata? Ajánlhattok más ügyességi játékokat amiket ti szerettek. Pl anno volt egy kis olcsó fa jojóm, azt...

Fortnite játéktrükkök?

Ezalatt azt értem, hogy: -melyik színű fegyver a legerősebb? -hova kell ugrani, ahol erős fegyverek vannak? -hogyan védekezzek, hogyha egyszerre 2-en, 3-an lőnek rám? Stb stb Köszi a segítséget! 🙂

Hogyan kell a Sims3-ban házat építeni szépen?

Sziasztok! Tanácsokat szeretnék kérni. Már régóta simsezek, de valahogy a házépítés sose volt az erősségem. Hogy csináltok olyan szép házakat? Egyáltalán hogyan kezdjek neki? Tippek? Trükkök? Válaszotokat előre is köszönöm! 😄

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!