Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ez a kedvenc játékom, de nem...

Ez a kedvenc játékom, de nem tudom játszani, segítenél ha értesz hozzá kérlek?

Figyelt kérdés
[link] Winows 10 van nekem, és a játék megyen, viszont egy ponton elakad, méghozzá A Föld haragja nevű barlangnál, na ottan bemegyek a hősömmel a barlangba, és a lila tűznél egyszerűen lefagy, és becsukódik az egész játék. V1.11 verzióm van és én telepítettem a Frater petch-ot, mert az a játék javítója, ami 1.4 -re javítsa a játékomat, de akkor sem megy nekem sajnos, ugyanúgy lefagy és becsukódik és ugyan annál a pályánál. Ezt [link] de mégsem megyen. Valaki esetleg tudná mit tehetnék?

szept. 2. 21:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%

1. Az összes grafikai beállítást tedd minimumra!

2. Lődd le a kígyókat és próbálj végigrohanni az egész pályán, ne állj meg!

"you set everything to the lowest possible detail, run, shoot the snakes, and run to the end of the level so the nrg god doesn't suddenly kick you out of the game"

[link]

szept. 2. 21:19
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi. Már csináltam azt is, minimális grafikával is lefagy.
szept. 2. 21:22
 3/13 anonim ***** válasza:
69%
Ha a legfrissebb mentésedet feltöltöd valahova, kipróbálom, hogy nálam is lefagy-e.
szept. 3. 07:20
 4/13 A kérdező kommentje:
Igen, ha jól csináltam akkor ez lesz az : [link] Előre is köszönöm. 🧡 Legalább megtudjuk végre, hogy mi lehet a probléma.
szept. 3. 09:35
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Dgvodoo2-t töltsd le: [link]

Vagy innen

[link]

Lehet hogy malware-nek jelöli meg a böngésződ vagy a vírusírtó, de nem az. Töltsd le a legújabb verziót és csomagold ki Winrar-al.

Direct3D mappán belül kellene a kicsomagolás után átrakni a dll fájlokat a Frater exe fájl-t tartalmazó mappába. A Glide, 3Dfx mappák tartalmai nem szükségesek ehhez a játékhoz. Amúgy emlékezetből írom hogyan kell használni, remélem érthető.

Ez direkt arra van, hogy régi játékok kompatibilisek legyenek ismét újabb gépeken.

szept. 3. 11:24
 6/13 A kérdező kommentje:

3. Ez a legutolsó: [link]

5. Köszönöm nagyoon. ☺

szept. 3. 11:49
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Megy azzal, amit az 5-ös írt?
szept. 3. 12:45
 8/13 A kérdező kommentje:
Egyenlőre ugyanaz a probléma áll fenn a játékkal, de még keresem hol lehet a baj. A régi Windows-al a játék tökéletesen működött. Ez biztos. De most valami nem kompatibilitizál valamivel. Még gondolkodom. Oké, igazából az MI gondolkodik rajta nem én, sajnos én nem értek nagyon a programokhoz. Kipróbáltuk hogy melyik dll hiányzik, kettőt kiválasztott az MI, de nem segített semmit a játékon. 😂 Még mindig gondolkodunk rajta. XD
szept. 3. 14:19
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha a dgvoodoo2-re érted, akkor azt úgy lehet leellenőrzini, h működik-e, h a jobb alsó sarokba beteszi a logóját játék közben, ha jól emlékszem. Ha látod és ennek ellenére, összeomlik a játék, akkor ez sajnos nem segített, nem ez volt a megoldás.
szept. 3. 14:27
 10/13 anonim ***** válasza:

Az első Google Drive-os linket használva letöltöttem a mentésedet - a második szerintem nem jó, egy néhány bájtos fájlra mutat - de barlangot nem találok.

[link]

(Nálam 1.1-es a játék mert nem tudtam 1.4-re frissíteni, a patch telepítője azt írja, hogy nem megfelelő verziójú a játék.)

szept. 3. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Keresek egy filmet, valaki segitene?

Pontosan nem tudom mikor lattam, talan ugy masfel eve, de nem talalom sehol. Arrol szolt a film, hogy volt egy farmer es volt 2 fia, az egyiket jobban szerette, de egyik nap a 2 fiu jatszott a pajtaban, majd (ha jol emlekszem) eldurrant egy fegyver, es a jatekbol...

Valaki aki jó angolos és van szabadideje segitene nekem?

Mert mi eddig nem tanultunk a tanárral semmi és most kell irjunk egy fogalmazást a kedvenc szereplőnkről és nem tudom mit irjak. Amugy nincs kedvenc szereplőm.

Angol fogalmazasban segitenetek? Egy A/4-es lapnyit kellene irni a kedvenc allatunkrol! Segitene valaki?

Peldaul teplakozas eletmod osztonok fel kell epiteni!! Van itt valami angol profi??

Kisebb koromban volt egy nagyon kedvenc számom de már csak a videó klipjéből maradtak meg részletek. Valaki segitene?

A klipp valahogy úgy kezdődött hogy egy fekete hajú csaj vezetett egy kocsit aztán megállt talán egy benzinkútnál es elkezdte mosni a haját vagy valami ilyesmi. Ez a szám a 2000es évek elején lehetett kb 2008-9 körül. Minden választ előre köszönök!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!