Ez a kedvenc játékom, de nem tudom játszani, segítenél ha értesz hozzá kérlek?

válasza:1. Az összes grafikai beállítást tedd minimumra!
2. Lődd le a kígyókat és próbálj végigrohanni az egész pályán, ne állj meg!
"you set everything to the lowest possible detail, run, shoot the snakes, and run to the end of the level so the nrg god doesn't suddenly kick you out of the game"

válasza:

válasza:Dgvodoo2-t töltsd le: [link]
Vagy innen
Lehet hogy malware-nek jelöli meg a böngésződ vagy a vírusírtó, de nem az. Töltsd le a legújabb verziót és csomagold ki Winrar-al.
Direct3D mappán belül kellene a kicsomagolás után átrakni a dll fájlokat a Frater exe fájl-t tartalmazó mappába. A Glide, 3Dfx mappák tartalmai nem szükségesek ehhez a játékhoz. Amúgy emlékezetből írom hogyan kell használni, remélem érthető.
Ez direkt arra van, hogy régi játékok kompatibilisek legyenek ismét újabb gépeken.

válasza:

válasza:Az első Google Drive-os linket használva letöltöttem a mentésedet - a második szerintem nem jó, egy néhány bájtos fájlra mutat - de barlangot nem találok.
(Nálam 1.1-es a játék mert nem tudtam 1.4-re frissíteni, a patch telepítője azt írja, hogy nem megfelelő verziójú a játék.)
Kapcsolódó kérdések:
Pontosan nem tudom mikor lattam, talan ugy masfel eve, de nem talalom sehol. Arrol szolt a film, hogy volt egy farmer es volt 2 fia, az egyiket jobban szerette, de egyik nap a 2 fiu jatszott a pajtaban, majd (ha jol emlekszem) eldurrant egy fegyver, es a jatekbol...
Mert mi eddig nem tanultunk a tanárral semmi és most kell irjunk egy fogalmazást a kedvenc szereplőnkről és nem tudom mit irjak. Amugy nincs kedvenc szereplőm.
Peldaul teplakozas eletmod osztonok fel kell epiteni!! Van itt valami angol profi??
A klipp valahogy úgy kezdődött hogy egy fekete hajú csaj vezetett egy kocsit aztán megállt talán egy benzinkútnál es elkezdte mosni a haját vagy valami ilyesmi. Ez a szám a 2000es évek elején lehetett kb 2008-9 körül. Minden választ előre köszönök!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!