A Tera Online-ban melyik kaszthoy melyik faj illik a legjobban?
Igazából sokszor szerintem attól is függ, hogy férfit vagy nőt indítasz! :) Én lány vagyok, úgyhogy főleg a fiúkarakterekkel kapcsolatban tudok nyilatkozni, de persze láttam már sok lánykarakter is, tehát megpróbálok ezekkel kapcsolatban is segíteni. :D
Nos, mivel a warriort hoztad fel: ha lányban gondolkodsz, akkor szerintem az emberekhez illik legjobban, meg a castanicokhoz. Ha esetleg fiúban, akkor castanic és elf.
Berserker: női: szerintem ember és aman. Férfi: castanic, ember, aman, esetleg elf.
Lancer: női: aman, ember. Férfi: castanic, aman, esetleg baraka.
Slayer: női: aman, ember, esetleg castanic. Férfi: aman, castanic, és még talán baraka.
Sorcerer: női: elf, castanic, ember. Férfi: elf, meg esetleg castanic.
Archer: női: elf, ember, esetleg castanic. Férfi: elf, castanic.
Mystic: női: elf, ember, castanic, esetleg aman is. Férfi: hát, nem igazán javaslom, hogy fiúval indítsd, de ha mégis, akkor csak az elf jöhet szóba. (van egy férfi castanicom, aki mystic, szegény elég érdekes, mert pillangókat szór)
Priest: női: ez szerintem bárki. Férfi: elf, baraka, talán castanic, és ember is.
A poporikat és elineket direkt kihagytam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!