Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a neve ennek az Online...

Mi a neve ennek az Online játéknak? (többi lent)

Figyelt kérdés

Alapjába véve logikai játék, régen játszottam vele.

A lényege az volt, hogy festményeket kellett elrabolni, amelyeket egy kód védett. Ezt a kódot kellett kitalálni, és ha kitaláltuk asszem 1 perc alat akkor nyertünk. Persze közbe valamilyen módon rávezetett minket egy kicsit hogy mi is a kód. Például beírtad hogy 20 és 30 között van, akkor kiírtam hogy igen vagy nem. És egyre tudtál közeledni a pontos számhoz Az elején egy könnyű 2 számjegyű kódot, a végén pedig egy sok számjegyű (asszem 4) a Monaliza festményt kellett elrabolni, illetve megfejteni a kódot. Nem volt semmi más benne csak a kép, néhány ilyen lézer (ami védi a képet) és a cucc ahova beírtad a kódot. Minél jobban közeledtél a megfelelő számhoz, annál több lézert távolított el a kép elöl. Jó ütős zenéje volt. Szinte mindenre emlékszem, csak a nevére nem.

Vagy 5 éve volt, mikor játszottam vele.

Kérlek!! Írjátok le a nevét ha tudjátok nagyon fontos :D

Online játék.

2014. máj. 6. 13:25
 1/1 A kérdező kommentje:
akkor kiírta* Tehát a gép írta ki nem én (elírtam)
2014. máj. 6. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!