Melyik ez a játék?
Figyelt kérdés
Még nagyon kislány koromban játszottam egy régi játékkal (olyan 1990 körüli lehet)
Egy csávóval kellett menni egy épületben, benyitni helységekbe, cellákba, ilyen talán rendőr emberek lőni, voltak benne németjuhász kutyák, amik ugyan úgy megtámadtak.
Volt, hogy kulcsokat kellett keresni, meg ilyesmi. Valaki nem tudja véletlenül a címét?
2014. máj. 7. 20:37
1/6 A kérdező kommentje:
Na, erre pont megtalálta a párom...:D
Wolfeinstein 3d..: D
2014. máj. 7. 20:41
2/6 A kérdező kommentje:
wolfenstein* :D
2014. máj. 7. 20:41
3/6 anonim válasza:
a Wolf egy legenda! halhatatlan és elfelejthetetlen. mint a Doom.
4/6 A kérdező kommentje:
Nekem is évek óta bökte a csőröm, hogy vajon mi lehet, mert ez a játék nekem nagyon megmaradt. :D Lehettem úgy 8 éves, amikor játszottam vele (francokat tudtam, hogy a rendőr az náci...:D)
2014. máj. 7. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!