Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A League of Legendsnek tényleg...

A League of Legendsnek tényleg annyira bűn rossz a játékosbázisa?

Figyelt kérdés
Sok rosszat hallottam már róla egyéb helyeken(angol fórumon,kommentekbe),azért kérdezem itt is.
2014. máj. 10. 17:44
 1/7 savanyújóska ***** válasza:
Változó. Ha nem idegeskedsz, és lelkiekben rákészülsz, hogy egyedül is lehozd a meccset, akkor elviselhető. Ugyanakkor arányaiban tényleg nagyon sok a s€ggfej, illetve aki nem tud játszani, de legalább rádkeni. Engem annyira nem zavar, legalább ugyanannyi esetben találkozom teljesen jó fej csapattal, csapattársakkal. Mondjuk azt, hogy nem zörög a haraszt, ha... de szerintem emiatt nem érdemes idegeskedni, hülyék mindig is voltak, vannak lesznek.
2014. máj. 10. 17:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Olyasmi, mint a metin2 fénykorában, csak össze vannak zárva az emberek, ezért mégjobban kijön az anyázás. Egyesek túl komolyan veszik a játékot, vagy nem bírják a streszt, esetleg leszarják, és lelépnek ha nem tetszik nekik bármi. Na meg nem értik meg, hogy más is emberből van, ezért szétoltják. Persze vannak nagyon jó mecsek, mikor elchatelgetsz, de nagyszázalékban, ha pörög chat, akkor egymást szidják a noobok. Őket hivjuk toxic-nak, mert megmérgezik a mecset, mivel elveszi a kedvedet a játéktól, felidegesit, netán belőled is kihozza is a ragert. Akkor meg egyikötök se játszik, az amúgy is folyamatos figyelmet igénylő játékban. Ezért kell haverokkal játszani, mert egyedül könnyen megutálod a játékot.
2014. máj. 10. 17:53
 3/7 anonim ***** válasza:
a West meg turheto, a NE meg tele van lengyelekkel, ok meg minden jatekban ismertek a viselkedesuk miatt
2014. máj. 10. 18:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Minden játékban sok az undorító ember, mint ahogy a világon is. A lolban is rengeteg a primitív személy, kb. az emberek fele. Rengetegen nem tudnak játszani, és még több száz óra játék után is olyanok, mint más a 2. meccsén.
2014. máj. 10. 18:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Elárulom West se jobb, csak általánositanak a lengyelekre. Szerinted a XXXDarkHUNXXX jó játétékos, a nevéből áradó 10 évvel? Na a PL végződésű lengyel is ilyen. A magyarokról ne is beszéljünk... Hiányolom a lengyeleket, mert legalább nem értem a nyelvüket. Tucatnyi sztorit mesélhetnék, nyomorék magyarokról, akkor most minden magyar nyomorék? Van mind a 2 szerveren accom, egyik se jobb a másikál.
2014. máj. 10. 19:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Az alapján, hogy az egyik osztálytársam aki már veszélyesen nyugodt ember, nem csak a suliba, az skypon végig anyázott, káromkodott meg már az asztalt is ütötte, szóval az...
2014. máj. 10. 19:21
 7/7 anonim válasza:
Változó.. Nem általánosítanék a Lengyelekre, inkább az életkorral van a baj... Általában a te hozzáállásodtól is függ, milyen csapattal kell játszanod. Én mindig próbálok barátságos lenni, szavakkal is segíteni a többieket. Soha nem szólok meg valakit ha hibázik, azzal úgysem segítesz. Azokat pedig akik ennek ellenére is beszólogatnak leignorolom, és játszok tovább, nyugodtan.
2014. jún. 25. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!