Revaki kérdése:
Ps3 ra van Skyrimhez magyarítás és ha igen le tudom szedni ps stre-ból?
Figyelt kérdés
Még nem vettem meg a játékot ,mert nem vagyok túl jó angolos.2014. máj. 10. 22:38
1/4 anonim válasza:
Ööö, kicsit félre vagy tájolva. Egyrészt, Skyrimhez hivatalos magyarítás nincs. Egy fordítócsapat házilag összedobott egyet, de az a verzió csak PC-re van. A PS store egyáltalán nem ilyen dolgokra van, az olyan mint a Steam. Egy áruház.
2/4 Csori96 válasza:
Ha esetleg átportolnák PS3-ra a magyarítást, ami előfordulhat, akkor is csak tört (flashelt) konzolon fog működni, mivel másképp nem megoldható.
Előző válaszolónak: "Egy fordítócsapat házilag összedobott egyet,..." - Általában, az esetek többségében az ilyesfajta fordítások sokkal jobbak, mint a hivatalosak.
3/4 anonim válasza:
Igen, de az ilyen házilagos fordításokat viszont 100% hogy nem tudja ps3-ra átportolni. Viszont ha a kiadó fordítja, akkor tud magyar feliratot választani a játékon belül miután megvette. Erre értettem, hogy házilag összedobottak.
4/4 Csori96 válasza:
Ettől függetlenül vannak PS3-ra is magyarítások:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!