Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A mysims.hu oldal mért állt le?

A mysims.hu oldal mért állt le?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy meg fog szűnni, de azt is tudom, hogy véglegesen szeptemberben. Ez az oldal csak a hasznomra vált, viszont, most amikor a tippeket el akartam menteni, nem működött. Valaki tud ez esetben segíteni? Vagy most szűnt meg véglegesen? Tegnap még föl tudtam menni rá.

2014. máj. 13. 16:27
 1/4 anonim válasza:
Nekem azt hiszem, hogy már vasárnap sem jött be, és én is a tippeket mentegettem ki. Ahhoz képest, hogy szeptembert mondtak hogy akkor áll le, irtó rendes tőlük hogy még időt sem adnak hogy mások elmentsék a tippeket... Ha már nem akarták letölthetővé tenni.... -.-
2014. máj. 15. 09:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Azt írták, hogy próbálják szeptemberig életben tartani, lehet közbejött egy kis hiba mint a múltkor. Nézzétek a Fb oldalukat további információért.
2014. máj. 18. 12:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Ismét elérhető az oldal. A végleges -szándékos- leállás szeptemberben lesz, ahogy ígérve lett.
2014. júl. 16. 06:51
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :) !
2014. júl. 23. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!