Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki el tudná küldeni nekem...

Valaki el tudná küldeni nekem az Arkham City - Game of the Year Edition magyarosítását?

Figyelt kérdés

a magyarositasok.hu nem máködik...

előre is köszönöm!

2014. máj. 14. 21:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Egyél mellé egy kis paprikát, attól lesz a legmagyarosabb.
2014. máj. 14. 22:13
 2/9 A kérdező kommentje:
ez kőkemény sztereotípia
2014. máj. 14. 22:58
 3/9 A kérdező kommentje:

[link]

Ha valaki másnak is kéne...

2014. máj. 14. 23:12
 4/9 anonim ***** válasza:
*magyarítás
2014. máj. 15. 14:08
 5/9 A kérdező kommentje:
szerintem mind2 helyes... máskülönben magyarítások.hu lenne a neve...
2014. máj. 16. 12:06
 6/9 A kérdező kommentje:
2014. máj. 16. 12:07
 7/9 anonim ***** válasza:

Az is a neve. :'D Öngól. :D

magyaritasok.hu

A magyrositasok.hu csak valami huszadrangú koppintás és a buta emberek kihasználása akik nincsenek tisztába a jelentéssel. A magyaritasok.hu az eredeti és legnagyobb. Ráadásul olvasd már el amit küldtél.

Magyarosítás akkor lenne, ha megszórnánk piros paprikával, mellé fektetnénk egy szál gyulait, átkötnénk nemzeti színű szalaggal és mindeközben elfogyasztanánk egy pohár finom tokajit.

2014. máj. 16. 12:55
 8/9 A kérdező kommentje:
Jó..inkább készülj az érettségire fiam
2014. máj. 17. 10:44
 9/9 A kérdező kommentje:
Egyébként meg a lényeg az, hogy feltettem egy tök egyszerű kérdést és a sok megmondó ember a válasz helyett idejött nyelvtanozni.. magyarítok vagy magyarosítok teljesen mindegy, de szerintem a magyarosítás jobban hangzik, dallamosabb, jobb kimondani. Részemről a téma lezárva, de lefogadom nem az enyém az utolsó szó.
2014. máj. 17. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!