Le tudja írni valaki, hogy, hogy kell játszani a champions league focis kártyákkal és a spider - man heroes and villains kártyákkal?
Figyelt kérdés
Szabályra lennék kíváncsi, ha tudjátok, akkor légyszi részletesen. Nem muszály mindkettőét.
Előre is köszönöm. :-)
2015. ápr. 12. 12:42
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
League of Legendsben Melyik a jobb champions?
Kennen vagy Kassadin vagy Xerath vagy pedig Orianna
Segítség! Marvel: Contest of Champions hack android?
Szeretném hackelni ezt a játékot és már egy csomó oldalt végig néztem De nem jutottam semmire ha valaki tudna küldeni egy magyar videót róla hackelési linkkel vagy leírná hogy kell nagyon megköszönném pls
Wot-ban mi a tapasztalatok ezekkel a kártyákkal?
Elsősorban olyan emberek válaszát várom akinek gt630 vagy hasonló teljesítményű vga-ja van (de nem úgy, hogy ezt hallottam, hanem akinek tényleg ilyen van). Tudom, hogy a többi hardver is számít, de engem most csak a vga érdekel (okoskodók kíméljenek).
Játszik-e valaki Champions of Regnummal?
Hogyha igen, melyik realm/oldal/frakció játékosai vagytok? Várom a válaszokat! Avrin Windhelm, TAG klán, Alsius oldal :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!