Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Five nights at freddy's...

Five nights at freddy's fanok? (Tudom, hogy ez a mondat így szar, de kérdőjel nélkül a rendszer nem fogadja el és nem írja ki a kérdést)

Figyelt kérdés

Nagy vitába keveredtem a tesómmal, az egyikünk Golden Freddy-t preferálja, a másikunk Springtrapot. (Golden Bonnie) Ti ki mellett döntenétek? Egy szavazással szeretnénk eldönteni (itt a gyakorikérdéseken), hogy kinek a pártoltja a népszerűbb. Válaszotokhoz (ha lehet) egy rövid indoklást is kérnénk. Trollok; húzzatok! Előre is köszönjük a segítségeteket!

15/L

2015. aug. 10. 22:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Én golden fredyt szeretem jobban.Minxen fnaf jatekban o a favoritom.
2015. aug. 11. 06:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Golden Freddy mert ő az egyik fő karakter és nightmare fredbear (aki ugyanúgy goldie) ő a kedvencem.
2015. aug. 12. 20:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyértelműen Golden Freddy a játék arca de a négyben Plushtrap avagy Golden Bonnie a legkegyetlenebb aki amúgy Springtrap :D Szóval Bonnie
2015. aug. 14. 09:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Springtrapot nem szeretik mert ugymod ,,tul ilyeszto,,

a tobbit megtudtak csinalni hogy cuki,edes,kedves,baratsagos legyen

(boccs az ekezetek miatt )

2015. aug. 21. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Stratégiai játékot keresek, főleg II. VH-s, de mindenféle jöhet? (Azt írták, amíg nincs kérdőjel, nem posztolhatom ki :D)

Amikkel eddig játszottam: HoI, AoD, és a legtöbb Paradox termék, Civilization, Rise of Nation, Age of Empire

Online pc játékot ami kis gépigényű és nem egy egyszerű shooter hanem fejlődési rendszer van valami mmorpg féleség?

alacsony gépigényű játékokat írjatok csak kb 2007 elötti játékok mennek el a gépemen

Tera Online >> Kereskedni szeretnék, azonban ötletem sincs, hogyan kéne. Tehát, van egy Poporiknak való tárgyam, és ezt cserélném el egy Elines...

Igazából a kérdés annyit mond, hogyan írhatok chatre, hogy mutassa a tárgyat amit eladnék, aztán ha pl. rám írnak suttogásban, megbeszéljük, hogy ő mit ad, mit tegyek. (Igen, még nagyon kezdő vagyok ^^")

Egy játékra is alkalmas, úgynevezett halfgamer laptopot szeretnék venni, minél jobbat, kb.200 és 240e. Forint körül. Jön a kérdőjel a rendszer kedvéért:?

Egy játékra is alkalmas, úgynevezett halfgamer laptopot szeretnék venni, minél jobbat, kb. 200 és 240e. forint körül. Szeretnék bele minimum egy i5-ös processzort, egy játékra alkalmas videokártyát, és három év garanciát(szerintetek kell ennyi, vagy elég a kettő? előző...

Újratelepíteném a rendszert (XP), de mindig megakad valahol - vagy a formázásnál, vagy a telepítésnél, vagy már amikor majdnem kész az egész. (Kell...

Ötödször futok neki, egyszer 21%-nál, egyszer 94%-nál akadt meg az XP-telepítő normál NTFS-formázása. Egyszer az egyik driver telepítésekor döglött be a dolog, egy alkalommal pedig a driverek többsége már fenn volt, és bejött a Windows, csak épp az egérmozgatáson kívül...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!