Five nights at freddy's fanok? (Tudom, hogy ez a mondat így szar, de kérdőjel nélkül a rendszer nem fogadja el és nem írja ki a kérdést)
Nagy vitába keveredtem a tesómmal, az egyikünk Golden Freddy-t preferálja, a másikunk Springtrapot. (Golden Bonnie) Ti ki mellett döntenétek? Egy szavazással szeretnénk eldönteni (itt a gyakorikérdéseken), hogy kinek a pártoltja a népszerűbb. Válaszotokhoz (ha lehet) egy rövid indoklást is kérnénk. Trollok; húzzatok! Előre is köszönjük a segítségeteket!
15/L

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Springtrapot nem szeretik mert ugymod ,,tul ilyeszto,,
a tobbit megtudtak csinalni hogy cuki,edes,kedves,baratsagos legyen
(boccs az ekezetek miatt )
Kapcsolódó kérdések:
Amikkel eddig játszottam: HoI, AoD, és a legtöbb Paradox termék, Civilization, Rise of Nation, Age of Empire
alacsony gépigényű játékokat írjatok csak kb 2007 elötti játékok mennek el a gépemen
Igazából a kérdés annyit mond, hogyan írhatok chatre, hogy mutassa a tárgyat amit eladnék, aztán ha pl. rám írnak suttogásban, megbeszéljük, hogy ő mit ad, mit tegyek. (Igen, még nagyon kezdő vagyok ^^")
Egy játékra is alkalmas, úgynevezett halfgamer laptopot szeretnék venni, minél jobbat, kb. 200 és 240e. forint körül. Szeretnék bele minimum egy i5-ös processzort, egy játékra alkalmas videokártyát, és három év garanciát(szerintetek kell ennyi, vagy elég a kettő? előző...
Ötödször futok neki, egyszer 21%-nál, egyszer 94%-nál akadt meg az XP-telepítő normál NTFS-formázása. Egyszer az egyik driver telepítésekor döglött be a dolog, egy alkalommal pedig a driverek többsége már fenn volt, és bejött a Windows, csak épp az egérmozgatáson kívül...
Lehessen FPS nézetet használni és fegyvert :D
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!