Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A legtöbb 576ban miért ilyen...

A legtöbb 576ban miért ilyen flegmás faszok az eladók?

Figyelt kérdés

#flegmás
2016. jún. 19. 13:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Mert tudják, hogy minden kis csíra arról álmodozik, hogy videójáték boltban dolgozhasson (a videójáték-fejlesztő és a videójáték-tesztelő/újságíró után). Ők megvalósították ezt.
2016. jún. 19. 13:24
 2/10 anonim ***** válasza:

A győri bolttal sose volt ilyen gondom, ha csak ksözönés, gyors vásárlás is volt, vagy esetleg hosszabb beszélgetés. Amikor meg a Witcher 3 collector's-al baj volt, sűrűn kértek bocsánatot és jöttek is az ajándék plakátok :D

Ha úgy érzed, felháborító a viselkedés, ott a vásárló köynve, vagy kérd a főnököt, esetleg írj az 576-nak. Nem kel semmit se tűrnöd, és az eladónak az a dolga, hogy maximálisan a szolgálatodra álljon.

2016. jún. 19. 13:30
 3/10 A kérdező kommentje:
nem is köszönnek néha
2016. jún. 19. 13:35
 4/10 anonim ***** válasza:
Első, azért egy játékszoftver üzletbe dolgozni nem valami nagy karrier... :D
2016. jún. 19. 14:01
 5/10 anonim ***** válasza:
#4: Iróniáról hallottál már?
2016. jún. 19. 14:03
 6/10 anonim ***** válasza:

Igen hallottam az iróniáról, csak a te hozzászólásodba nincs ilyen.

"Mert tudják, hogy minden kis csíra arról álmodozik, hogy videójáték boltban dolgozhasson, mert az mekkora nagy karrier."

Ez így irónia...

2016. jún. 19. 14:25
 7/10 anonim ***** válasza:

Szegeden ugyan ez...

Bemegyek, nem is köszön..ha merek valamit kérdezni írdatlan flegmák.

Ps4 ről egyszer kérdeztem valamit és így kezdtem a mondandóm:

Vettem egy ps4 et és... Itt közbevágott és aszondja "az jó" de tipikusan azzal a hogy rohadnál meg hangsúlyal....

Szerencsére itt van már gameshop..azóta ha bármi van oda megyek..nagyon kedvesek.

2016. jún. 19. 16:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Párszor voltam pesten és ott is kegyetlen flegmák avgy inkább bunkók. Ott beszélgetnek egymással. Osztálytársammal alig mertünk valamit kérdezni.
2016. jún. 19. 21:07
 9/10 Fingkirály ***** válasza:

Tudom, hogy nem szép dolog tömeggel/testi erővel visszaélni, de az ilyen nyikhaj flegmázó pultosokkal-eladókkal általában az első flegmatikus reakció után közlöm, hogy na akkor most kérjen bocsánatot, aztán kezdjük elölről, bejövök, köszönök, ő köszön és udvariasan kiszolgál, vagy különben kap egy méretes orrost. Valószínűleg tárgyalásra kell majd járkálni, meg kapok majd egy év múlva két év felfüggőt, de neki MOST nagyon fájni fog a dolog.

Eddig mindig megrettentek és azonnal kisangyal üzemmódba váltottak.

2016. aug. 27. 19:43
 10/10 TomiBoiii válasza:
Mert faszok
2019. ápr. 23. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!