A legtöbb 576ban miért ilyen flegmás faszok az eladók?
A győri bolttal sose volt ilyen gondom, ha csak ksözönés, gyors vásárlás is volt, vagy esetleg hosszabb beszélgetés. Amikor meg a Witcher 3 collector's-al baj volt, sűrűn kértek bocsánatot és jöttek is az ajándék plakátok :D
Ha úgy érzed, felháborító a viselkedés, ott a vásárló köynve, vagy kérd a főnököt, esetleg írj az 576-nak. Nem kel semmit se tűrnöd, és az eladónak az a dolga, hogy maximálisan a szolgálatodra álljon.
Igen hallottam az iróniáról, csak a te hozzászólásodba nincs ilyen.
"Mert tudják, hogy minden kis csíra arról álmodozik, hogy videójáték boltban dolgozhasson, mert az mekkora nagy karrier."
Ez így irónia...
Szegeden ugyan ez...
Bemegyek, nem is köszön..ha merek valamit kérdezni írdatlan flegmák.
Ps4 ről egyszer kérdeztem valamit és így kezdtem a mondandóm:
Vettem egy ps4 et és... Itt közbevágott és aszondja "az jó" de tipikusan azzal a hogy rohadnál meg hangsúlyal....
Szerencsére itt van már gameshop..azóta ha bármi van oda megyek..nagyon kedvesek.
Tudom, hogy nem szép dolog tömeggel/testi erővel visszaélni, de az ilyen nyikhaj flegmázó pultosokkal-eladókkal általában az első flegmatikus reakció után közlöm, hogy na akkor most kérjen bocsánatot, aztán kezdjük elölről, bejövök, köszönök, ő köszön és udvariasan kiszolgál, vagy különben kap egy méretes orrost. Valószínűleg tárgyalásra kell majd járkálni, meg kapok majd egy év múlva két év felfüggőt, de neki MOST nagyon fájni fog a dolog.
Eddig mindig megrettentek és azonnal kisangyal üzemmódba váltottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!