Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért adja az EA ingyen a BF4...

Miért adja az EA ingyen a BF4 DLC-ket?

Figyelt kérdés
Múltkor a Dragon's teeth előtte a Final Stand most meg a Second Assault. Mi a céljuk azzal hogy a 10 eurós dlc-ket ingyen osztogatják? (nem mintha gond lenne :D )
2016. jún. 25. 13:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Az a céljuk, hogy megvegyék az emberek a játékot.
2016. jún. 25. 13:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Így van. Jön a Battllefield 1, és előtte annyit akarnak eladni a BF4-ből amennyit lehet, mivel utána már elhanyagolható lesz iránta az érdeklődés (még a mostanihoz képest is).
2016. jún. 25. 14:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Az a céljuk, hogy engem szívassanak, amiért én pénzt adtam ki érte.

Csak viccelek ám, mert nem vagyok irigy típus, de úgy vélem, hogy sokan vannak akik így gondolják.

Azt viszont megfigyeltem, hogy ha egy játéknak éppen készülnek kiadni egy új részét, vagy már ki is adták (jelen esetben a BF 1), a régebbi részeket akciózni szokták, amolyan kedvcsinálónak.

2016. jún. 25. 15:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen mert jön az új bf.

Nézd meg..ps storeba 1500ft a bf4 a hardline is szintén 1500ft...

Sosem vettem volna meg egyiket sem de úgy vagyok vele 1500ft ért...nyílván nem csak én vagyok így. Nekik meg ez ígyis pénz/profit.

Na mondjuk ilyenkor lehet tudni, hogy mennyit is ér egy ilyen játék.

2016. jún. 25. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!