Felkelhetetle kérdése:
A League of Legends nevű játékot nem fogják betiltani Lengyelországban? -. -
Figyelt kérdés
2016. jún. 25. 19:29
11/18 A kérdező kommentje:
Engemet igazából csak az zavar, hogy a csapattagok szidják egymást és arra nem gondolnak, hogy ezzel még inkább csökkentik a játékosok teljesítményét, mivel ha csökken a játékélmény akkor egyértelműen a játékteljesítmény is csökkenni fog (a játékosok részéről). Főleg ha még a delikvensek életfenyegető illetve egyéb durva üzeneteket hagynak maguk után amit ha a valóságban mondanának simán börtönnel lehetne büntetni.
2016. jún. 29. 18:22
12/18 anonim válasza:
Nem, IQ szintet nem veszi figyelembe, csak a játékbeli teljesítményedet. Szóval, ha ilyenekkel dob össze, akkor az azt jelenti te velük egy szinten vagy. Szóval, ha gáz csapatokat fogsz ki állandóan, akkor ott bőven veled is vannak gondok. Főleg úgy, hogy kisebb szinteken egy jobb játékos eltudja vinni a hátán a csapatot a győzelemig.
13/18 anonim válasza:
12! Szint és liga alapján dob össze, nem pedig viselkedés alapján. És a közhiedelemmel ellentétben még bronz-ban is vannak pozitív hozzáállású játékosok és diamondban is vannak flamerek, szóval erről ennyit.
15/18 anonim válasza:
Ki a fene beszélt viselkedésről? :D Egy árva szóval se mondtam, hogy viselkedés alapján dobja össze a csapatot. Pont erről pofázok, hogy a szint alapján válogatja össze. :D Értsük már meg azt amiről írnak nektek. :D
16/18 anonim válasza:
Aha tehát lényegében azt mondod, hogy biztos bronze-os a kérdező, ha ilyen emberrel találkozik? Erre válaszoltam azt, hogy még diamondban is vannak flamerek, úgyhogy a ligának nem sok köze van a kérdéshez. Olyat is hallottam pl, hogy Platinum a leg toxic-abb liga.
17/18 anonim válasza:
A flamet meg lehet oldani annyival,hogy megy a mute és kész. Trollok meg inkább az alsóbb ligákra jellemzők. Amúgy meg persze,hogy van dia-ban is flame, de jóval kevesebb, mint wood8-ban.
18/18 anonim válasza:
Lehet, hogy diába kevesebben vannak, de a játékosok jó 80%-a Bronze-Gold között van. Szóval én mint casual játékos nem bosszankodhatok kicsit a sok flamer miatt, mert nem vagyok diás? Ez hülye hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!