Miért mondják rám mindig hogy hacker? (CSGO)
Figyelt kérdés
Gold Nova 3 vagyok,és majdnem minden ellenfél lehackerezik,a lövéseim miatt. Az a helyzet hogy egy gyakorlópályán több mint 120 órám van és így elég jól megtanultam lőni,2-3 lövésből eltalálom a fejét AK-val,és ilyenkor egyből jön a report,meg hogy hacker. Miért kell ezt csinálni?2016. jún. 27. 20:57
1/5 anonim válasza:
Erre meg mondd neki, hogy steames vagyok köcsög, tanulj meg játszani inkább pofázás helyett :)
2/5 anonim válasza:
Sok ott a kisgyerek meg a sírás, blokkolni nem lehet hogy ne lásd amit írnak? Felesleges foglalkozni vele.
3/5 anonim válasza:
Ne foglalkozz velük, sima hiszti. WoT-ban is, ha kilősz valakit (milyen meglepő, hogy ez a játék lényege...), nagyon sok esetben azonnal jön cseten az "aimbot", "wallhack", "chetar", "reported" szöveg. Kikerül időnként youtube-ra olyan videó, ahol láthatóan valamilyen csaló modot használva jut előnyhöz a játékos, ezután a sok szerencsétlen 10 éves hülyegyerek azt hiszi, ha őt kilövik, akkor csalás történt. Gondolom ugyanez lehet CS-ben is.
4/5 A kérdező kommentje:
Hát azért WoT-ba nincs annyira sok hacker,ott inkább a botok a problémák.
Bár azért néha csodálkoznak mikor 4 perces bounce partyt tartok ST-I-vel :D
2016. jún. 28. 13:39
5/5 anonim válasza:
"this is skill, not hack! u madafaka noob bitch"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!