Foldrenges2 kérdése:
Mi a neve ennek a régi JRPG-nek?
Figyelt kérdés
psx-en játszottam vele régen. Úgy kezdődik, hogy egy srác, meg egy csaj utazik a sivatagban, aztán egy földfúró óriás szörny miatt kisiklanak. elmennek egy biztos helyre, ahol tüzet gyújtanak, és elalszanak. este pedig egy másik erősebb csajszit kell irányítaní. sajnos nem emlékszem többre, de a mihamarabbi válaszokat előre is köszönöm :)2016. júl. 1. 19:11
1/4 Amarok Tonrar válasza:
Csak tipp: Breath of Fire valamelyik része?
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, remélem ez az, mindjárt meg is nézem, akár az, akár nem, köszi a gyors választ ;)
2016. júl. 2. 00:13
3/4 A kérdező kommentje:
igen ez az, méghozzá a 4. része, köszi :D most vagyok 17, és pontosan 10 éve nem láttam már, régen nagyon imádtam, sokkal jobbá tetted a napomat :)
2016. júl. 2. 00:15
4/4 Amarok Tonrar válasza:
Ez a rész PC-re is van, ha érdekel. Egyébként örülök, ha ezzel feldobtalak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!