Játszik még valaki a Company of Heroes 2-vel?
Figyelt kérdés
Tegnapelőtt vettem meg, le volt árazva steamen a master collection és 4.500Ft mindennel együtt.
Gondoltam mivel jó játék ezért sok ember játszhat vele online , sok szerverrel.
Viszont a vártnál kevesebb szoba van és a legtöbb játék csak botos...(?)
2016. júl. 2. 20:05
1/1 norbi201097 válasza:
A coh 2-őt az utóbbi 1-2 évben brutálisan lerontották... Emlékszem nem sokkal megjelenés után, megvette nekem bátyám csak sajnos nem ment eléggé jól a gépen :P, de akkor nagyon jól lehetett vele játszani és sokkal real-ebb volt, mint az elmúlt időben, amit már csak azért tudok ennyire bizonyítani, mert meglett az új gépem. Az egyik barátommal is elkezdtünk vele játszani, akinek ugye mondtam hogy nagyon jó játék a coh 1-hez képest és idővel meg kellett kérdeznem magamtól, hogy ez ugyan az a játék-e... és nem, mert sokkal rosszabb. Ezt még a steam értékelései is ezt mutatják... mostanában 60% körül van a kedveléseknek, mikor régen ez 80+ volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!