Botosrobi kérdése:
Eltűnik a lényem a Spore-ban, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Amint elindítom a sejtfázist és kikelek abból a sziklűból, eltűnik minden... SZóval nincs egy élőlény sem. Mi a hiba?2016. júl. 3. 22:27
1/11 anonim válasza:
Kezdd újra, és reménykedj, hogy legközelebb jó lesz. Bár ha még új vagy a játékban, őszintén tudom javasolni, hogy inkább ne folytasd.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Spore papíron egy zseniális játék, épp csak az a gond, hogy az EA-nek jutott eszébe megvalósítani. Tele van iszonyú nagy bugokkal, felejtette már el nekem a teljes adatbázisomat, odaragasztotta a lényeim testét a földhöz és nem tudtak ugrani, aránytalanul megnövelte egyes testrészeiket és nem tudtam vele mit csinálni, ésatöbbi. Csak imádkozni lehet, hogy egy végigjátszás alatt semmi olyat nem csinál, ami nem teszi végleg élvezhetetlenné az adott mentést.
2/11 anonim válasza:
*ami végleg élvezhetetlenné teszi
3/11 A kérdező kommentje:
Jah, ebben egyetértek, de akárhányszor újrakezdtem mindig eltűnt minden, mivel tört a játék, ezért lehet a crack miatt van ,de a többi miatt meg egyszerűen kikapcsol a játék
2016. júl. 4. 16:39
4/11 anonim válasza:
Te jó ég, még tört is... Ami bugokat emlegettem, nekem úgy álltak fenn, hogy hivatalos verzióval (bár amúgy nagy taps az EA-nak, hogy ha megvan neked a játék legálisan és egy másik számítógépen is akarsz regisztrálni, vagy esetleg ugyanazon még egyszer, akkor azt hiszi, loptad a serial key-t). Így aztán tényleg bármi lehet a hiba... Próbálj esetleg más crackeket nézni, ha nagyon kitartasz mellette, hátha valamivel kevésbé lesz borzasztó, de tényleg, ennél a játéknál sose lehet tudni.
5/11 anonim válasza:
érdekes mód nekem soha semmi gondom nem volt vele. na jó egy talán mégis: a grafikát ha felvettem maxra akkor a lényem átlátszós volt sejtfázisban :D de ennyi.. ja és szintén tört volt. most steam summer salen megvettem eredetiben mindenestül mert anno nagyon szerettem. nekem az egyik kedvenc játékom és az elsővel ellentétben csak ajánlani tudom :) kérdező szedj le hozzá patchet illetve új cracket ami kompatibilis a patchel.
6/11 A kérdező kommentje:
Sikerült megoldanom és már csak egyetlen baj van vele :D ha feltelepítem hozzá a Creepy and Cute kiegészítőt akkor azt írja hogy valamilyen fájl hiányzik... már harmadjára telepitettem újra, nem tudjátok mi lehet?
2016. júl. 6. 15:42
7/11 anonim válasza:
Milyen fájl az, ami hiányzik? Ha valami dll, arra vannak ilyen oldalak, ahonnan le lehet tölteni.
8/11 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem írja ki... Csak annnyi hogy egy szükséges fájl nincs meg.
Esetleg valami ötlet hogy mi lehet?
2016. júl. 6. 19:14
9/11 anonim válasza:
Legjobban akkor jársz ha leszeded máshonnan az egészet, ne bszakodj vele annyit :D
10/11 A kérdező kommentje:
Már az 5dik amitleszedtem és ez az első ami működött :d Szóval inkább bszkodok vele míg jó nem lesz.
2016. júl. 6. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!