Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Sorolnátok párat?

Sorolnátok párat?

Figyelt kérdés

Milyen olyan könyv van, amit nagyon nehéz letenni, annyira izgalmas.

Mint pl.egy sorozat, ha elkezdjük,mindig várjuk a következő részt, mert izgalmas.

Ajánlanátok ilyet?

jan. 10. 23:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért eléggé függ attól, hogy milyen kategóriát szeretsz.

Én fantasy könyveket szoktam olvasni, és csak is folytatólagos könyveket, amiknek sok része van és még a könyvek is nagyon hosszúak.

Az egyik kedvencem pl a The Wandering inn by pirataba.

Ez a könyv sorozat jelenleg 14. kötetnél jár, fél évente vagy évente adnak ki egy kötetet, fantasy világban játszódik, nagyon sok kitalált faj van az embereken kívül eléggé sok varázslattal, és rengeteg karakterről van szó, és kb mindegyik könyv 1400-2000 oldal körül van.

Különlegessége a könyvnek, hogy több kontinensen zajlik a sztori, nagyon sok karakter szemszögéből látjuk az eseményeket, és a történet szálak mindig össze futnak a karakterek közt, talán ez a része kicsit hasonlít a Trónok harcára.

Sajnos itt jön az hogy nem tudom neked mi jön be, mert ha a fantasy nem tetszik neked akkor már kuka is, vagy pl ez a könyv sorozat csak angol nyelven érhető el jelenleg, ha nem megy az angol nyelv akkor is kuka, szóval azért jó lett volna valami rövid leírás milyen ajánlásokra vágysz.

jan. 11. 14:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Vavyan Fable Halkirálynő-sorozat

Vis-major sorozat

jan. 11. 19:05
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Esetleg thriller vagy dráma ?

jan. 11. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!