Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Évente hány könyv olvasása...

Évente hány könyv olvasása számít soknak szerintetek?

Figyelt kérdés
jún. 10. 01:40
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
83%
50+
jún. 10. 08:37
 2/24 anonim ***** válasza:
78%
Ezt így nem lehet ( nem is érdemes) meghatározni. Nagyon nem mindegy hogy milyen könyvekről, milyen olvasókról, milyen körülményekről van szó. A Háború és béke is egy könyv ( kb. 1500 oldal), a Tajtékos napok is ( kb. 125 oldal). Egy kiskamasz is olvasó meg egy kiadói szerkesztő is. Az is olvas aki két munkahelyen melózik és esetleg még gyereket is nevel mellette, meg tisztességben megőszült nyugdíjas is, aki a napja nagy részét olvasással tölti.
jún. 10. 09:12
 3/24 anonim ***** válasza:
83%
Olyan nincs, hogy túl sok könyv :)
jún. 10. 09:48
 4/24 anonim ***** válasza:
65%

Nem hinném, hogy van túl sok könyv.

Anyum és én is gyorsolvasó könyvmolyok vagyunk, akár egy nap alatt is képesek vagyunk kiolvasni egy átlagos vastagságú könyvet, ha megfog és van rá időnk.

(Amikor anno kijött egy nagyon népszerű könyvsorozat új része, és hazavittem egy példányt a könyvtárból, akkor felváltva olvastuk :D Amint az egyikünk letette egy percre, a másik már el is csente. Mert luxus lett volna kettőt beszerezni :D De ja, és még így is hamar kiolvastuk)

Én például rendszeresen szoktam egyszerre több könyvet is olvasni. Ha "belefáradok" egybe (mármint vagy "túltölt" az adott érzelmes rész, vagy kicsit megunom az adott részt) akkor egy másikkal tartok szünetet.

jún. 10. 10:36
 5/24 anonim ***** válasza:
68%

Ja bocs, #4 vagyok, én tettem oda mentálisan azt, hogy TÚL sok.

Én is hozzátenném, hogy érdemesebb lenne az oldalakat számolni, nem magát a könyveket, mert valamelyik ilyen cuki pici zsebkönyv, valamelyikkel meg embert lehet ölni, ha megdobod vele.

Plusz az se mindegy, hogy milyen körökben említed. Ha valaki nem olvas, neki az évi 2 könyv is nagy teljesítmény. Egy megszállott könyvmoly meg, hát na :D

Én amúgy mindig is rá voltam függve a fanfiction-ökre, a rajongói írásokra már létező történetekről.

(Aki nem ismeri: Mondjuk ha tetszik a Harry Potter, csak hogy egy jól ismert témát említsek, de hiányolod a történeteket a Tekergők kalandjairól, akkor rengeteg ilyen történet van fent a neten, hogy más-más alkotók hogy képzelik el ezeket. Egyfajta kibővítése a létező univerzumoknak, egy már ismert univerzum ismert karaktereit lehet jobban körbejárni)

Én pl emiatt tanultam meg profi szinten angolul. Elfogyott a magyar tartalom, elolvastam mindent, és kénytelen voltam megtanulni angolul :D

jún. 10. 10:43
 6/24 anonim ***** válasza:
27%
A minőség számít nem a mennyiség
jún. 10. 17:03
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aki manapság kiolvas 10 könyvet egy év alatt az már elismerendő.
jún. 10. 18:23
 8/24 A kérdező kommentje:

Én idén 100 könyvet olvastam eddig, ill. ma már megvolt a 101.

Én nem érzem soknak, de ennél többet munka mellett nem tudok olvasni.

jún. 10. 19:10
 9/24 anonim ***** válasza:
20%

"Én idén 100 könyvet olvastam eddig, ill. ma már megvolt a 101."

Aha...

jún. 10. 19:14
 10/24 A kérdező kommentje:
Vezetve vannak a molyon, értékelésekkel együtt, olvasási időpontokkal együtt. Ha ez neked hihetetlen, nagyon sajnálom. Nekem ez természetes, 3 éves korom óta olvasok.
jún. 10. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!