Novellák kiadása ?
Sziasztok
Azon gondolkodom, hogy esetleg (javítás és plusz novella hozzairas után) megpróbálom kiadatni a novellaimat. Szerintetek van értelme, vagy csak a befutott írok a keresettek ? Írtam sci-fi-szerű, probaltam szerelemmel és érzelmekkel, munkával, politikaval stb. kapcsolatos történeteket írni. Akit érdekel, 1-2 történetet szívesen küldök emailben. Kissé el vannak nagyolva a történtek, amikor írtam, akkor nem a kiadason gondolkodtam.

válasza:Mi a cél?
Magában bármikor kiadatható. Pénzért, természetesen.
Normál kiadással akkor fogják csak kiadni neked, ha van kiadónál ismerősöd vagy/és nyertél legalább valami pályázaton. És persze ha elég jónak minősítik a munkádat, mindezek mellett.

válasza:Én szeretek olvasni, szóval nekem küldhetsz bátran :)
Egyébként ez egy most futó pályázat:
Garantált az anonimitás, szóval nem az kerül be, aki valakinek a valakije, viszont elég szigorú, ha már egy valakinek a négyből nem tetszik, akkor nem kerül be a novella.
Tematikailag némileg kötött, de egyébként tök jó pályázatai vannak a kiadónak.

válasza:Nekem is küldhetsz nyugodtan, viszont egy elnagyolt, átnézetlen novellát ne küldj be pályázatra, mert az eslő féloldal után kidobják a francba - még a jól megírt, lebétázott novellák közül is nagyon kevés kerül antológiába.
Amúgy meg magánban bármit kiadathatsz. Könyvkiadók viszont nem foglalkoznak olyan kéziratokkal, amin látszik, hogy amúgy a fióknak íródott, csak az írója mégis kiadatná.
Ez tény.

válasza:További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!