Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Valaki emlékszik? Wattpadon...

Valaki emlékszik? Wattpadon olvastam kb 10éve egy sorozatot, és nagyon újraolvasnám.

Figyelt kérdés

Több részes volt, nem tudom mennyi, de szerintem 5nél talán több. Mindegyik egy-egy romantikus sztori volt. Magyar karakterekkel, nem fanfic.

Mindegyik pár arra épült, hogy nagyon nagy a korkülönbség, azthiszem csak a férfiak javára.

Volt az egyik srác színész, a másik tanár, harmadik valami könyvtárban dolgozott. Nagyon szerettem. Ha valak emlékezne a címére, vagy az írójára annak nagyon örülnék.🙏🏻🙏🏻🙏🏻

(Nem tudok bejelntkezni a régi wattpadomra)

febr. 9. 21:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Talán Kia (Chiara) szívregényeire gondolsz. Az első három a Papírszív, Üvegszív, Kőszív. Ezzel a többit is biztosan megtalálod.
febr. 10. 10:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Attól még hogy nem tudsz bejelentkezni, magadra rákershetsz, ha ott van az egyik nyilvános listádon.
febr. 10. 14:36
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Az első válasza lesz az, egyébként Merengőn is megtalálod őket.

Én is pont most kezdtem el újraolvasni őket 10 év után :)

febr. 16. 01:45

Kapcsolódó kérdések:

Melyik a kedvenc könyved Leiner Laurától?

Én már az összeset elolvastam most újra akarok olvasni párat, és az lenne a kérdés, hogy kinek melyik tetszett a legjobban tőle?

Hány könyved van, amit többször újraolvasol?

Őszintén szólva kicsit értetlenül állok a nagy könyvespolcok előtt, mert nehezen tudom elképzelni, hogy annyi könyv többségét valaki újra és újra elővenné. Az internet korában az általánosabb lexikonoknak, szótáraknak sok értelmük már nincs, és nem hiszen, hogy...

Trónok harca újraolvasása közben: Utalás már a legelején egy bizonyos karakter sorsára?

''Bran the Broken'' Azaz Bran, az Összetört. Ezzel a névvel illették, amikor királlyá választották a végén. Nem hinném, hogy véletlen.

Mi a cselekmény szerinti sorrendje Rejtő Jenő: Piszkos Fred-féle könyveinek?

Mert kb.30 év után szeretném újraolvasni, de jó lenne most már a jó sorrendben végigmenni a teljes Piszkos Fred életművön.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!