Valaki emlékszik? Wattpadon olvastam kb 10éve egy sorozatot, és nagyon újraolvasnám.
Több részes volt, nem tudom mennyi, de szerintem 5nél talán több. Mindegyik egy-egy romantikus sztori volt. Magyar karakterekkel, nem fanfic.
Mindegyik pár arra épült, hogy nagyon nagy a korkülönbség, azthiszem csak a férfiak javára.
Volt az egyik srác színész, a másik tanár, harmadik valami könyvtárban dolgozott. Nagyon szerettem. Ha valak emlékezne a címére, vagy az írójára annak nagyon örülnék.🙏🏻🙏🏻🙏🏻
(Nem tudok bejelntkezni a régi wattpadomra)

válasza:

válasza:

válasza:Az első válasza lesz az, egyébként Merengőn is megtalálod őket.
Én is pont most kezdtem el újraolvasni őket 10 év után :)
Kapcsolódó kérdések:
Én már az összeset elolvastam most újra akarok olvasni párat, és az lenne a kérdés, hogy kinek melyik tetszett a legjobban tőle?
Mennyi idő után érdemes?
Őszintén szólva kicsit értetlenül állok a nagy könyvespolcok előtt, mert nehezen tudom elképzelni, hogy annyi könyv többségét valaki újra és újra elővenné. Az internet korában az általánosabb lexikonoknak, szótáraknak sok értelmük már nincs, és nem hiszen, hogy...
''Bran the Broken'' Azaz Bran, az Összetört. Ezzel a névvel illették, amikor királlyá választották a végén. Nem hinném, hogy véletlen.
Mert kb.30 év után szeretném újraolvasni, de jó lenne most már a jó sorrendben végigmenni a teljes Piszkos Fred életművön.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!