Melyik angol történet lehet ez?
Angol történetet olvastam még évekkel ezelőtt, nem könyv, inkább egy sztori, nagyon kevés dolog rémlik:
● volt egy trónörökös, aki meghalt egy hatalmas harang miatt
(Nem biztos a harang, de talán előre megjósoltak a fiú halálát)
● volt egy jegyese, akit a fiú halála után a fiú apja (a király) akart elvenni
● cserébe a király, aki a fiatal menyasszonyt akarte elvenni felajánlotta a saját lányát a menyasszony apjának
● a korábbi menyasszony másba szeretett bele és meg akartak szökni
● a király dühében meg akarta ölni a menyasszonyt, de tévedésből a saját lányát ölte meg
● ezek után a király és feleségek megváltak (?)
Kapcsolódó kérdések:
Mindkét gyerek hasonlóan indul a regényekben, de Harry a végén lesz valaki. Árvácskával meg semmi jó nem történik. Ez szimbolizálja, hogy a magyar egy negatív nép, míg az angol nép pozitívabb?
A csatornába ahova folyik a víz, kiderül hogy patkányok élnek, és ezek a koszos, festékes vízből ittak. Ahhoz, hogy vegyenek egy víz tisztítót, hogy megtisztítsa a vizet mielőtt a patkányokhoz jut sok pénzre van szükség, úgyhogy ez nem történik meg. A vége pedig az,...
Úgy érzem az angol cím jobban hangzana, jobban kitudná fejezni a könyv tartalmát, viszont magát a történetet magyarul írnám. Rossz ötlet így csinálni, vagy szokták mások is így?
Szóval, bár nem sok reményem van, hogy bárki is ismeri, de hátha. Évekkel ezelőtt olvastam egy számomra nagyon érdekes és szórakoztató saját írást, amit a neten találtam, angol nyelven. Nyomokban emlékszem csak a sztorira, de ami még megvan azt leírom. Kezdetnek,...
Angolul volt a történet, az író is angol.Arról szólt, h egy csaj beköltözik 3 sráchoz (Enzo, Eduardo, Flynn asszem) akikkel aztán összejön, stb. Nyáron olvastam, de nem fejeztem be, most pedig folytatni szerettem volna, de nem találtam a könyvtáramban...Arra gondolok,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!