Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hová tűnt a Ments meg! című...

Hová tűnt a Ments meg! című wattpad könyv?

Figyelt kérdés
1-2 éve tűnt el. A főszereplő lány focizik, az apja nem viseli jól. A testvére Londonban él. Az edzője (szinte a pótapja) elmegy egy útra és új edzőt kap (Nate?) akibe lassan beleszeret (kölcsönös). Elköltözik az apjától és foci, suli mellett dolgozik is amit nehezen bír. Nate a válogatottban játszott, de a barátja (Jack) egy balesetben meghalt, utána kiszállt a csapatból. Az eredeti edzőnek születik egy fia, akit Jacnek neveznek el. A végén a lányt beválogattják a válogatottba és Natel együtt elmennek.

ápr. 28. 17:52
 1/1 anonim ***** válasza:
Valszeg törölte az írója.
ápr. 29. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Hol szoktátok hirdetni a wattpados írásotokat?

Mi vált be nektek a legjobban, hol reklámoztatok, honnan szereztetek olvasókat? Insta, Tiktok vagy valami más oldal? Esetleg ismertek valami jó közösséget, pl. Facebook csoportot vagy Discord szervert, ahol amatőr írók vannak?

Elolvasnátok a "könyvem"?

Wattpadon írom, jelenleg kész a prológus, de folyamatosan jönnek új fejezetek, kb 2 hetente, más elfoglaltságaimból adódóan. a sztori röviden: Egy tinilány kerekesszékben él, és felveszik egy akadémiára ahol mágiát tanul, és megpróbál segíteni helyzetén. ám ez az...

Wattpadon jó krimik?

Estleg valami gyilkosság, sorozatgyilkos stb Lehetőleg ne legyen 18+-os

Valaki emlékszik? Wattpadon olvastam kb 10éve egy sorozatot, és nagyon újraolvasnám.

Több részes volt, nem tudom mennyi, de szerintem 5nél talán több. Mindegyik egy-egy romantikus sztori volt. Magyar karakterekkel, nem fanfic. Mindegyik pár arra épült, hogy nagyon nagy a korkülönbség, azthiszem csak a férfiak javára. Volt az egyik srác színész, a...

Értékelnétek Wattpad könyvemet? Többi lent

A ,,Tiltott vonzás" című "könyv"emről szeretnék véleményeket, hogy mit lehetne még fejleszteni, ugyanis ha készen lesz (1-2 év) akkor esetlegesen kiadatnám. Fontos, hogy csak olyan olvassa el akit érdekel és nem riad meg melegrománctól. Akit ez eleve nem érdekel kérem...

Mit gondoltok, ha valaki Wattpadon ír akkor van akár csak egy csepp esély arra, hogy kiadják a könyvét?

Hallottam Kollár Bettiről, állítólag ő is így kezdte, ez egyszeri eset volt, vagy van ilyenre példa?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!