Hová tűnt a Ments meg! című wattpad könyv?
Kapcsolódó kérdések:
Mi vált be nektek a legjobban, hol reklámoztatok, honnan szereztetek olvasókat? Insta, Tiktok vagy valami más oldal? Esetleg ismertek valami jó közösséget, pl. Facebook csoportot vagy Discord szervert, ahol amatőr írók vannak?
Wattpadon írom, jelenleg kész a prológus, de folyamatosan jönnek új fejezetek, kb 2 hetente, más elfoglaltságaimból adódóan. a sztori röviden: Egy tinilány kerekesszékben él, és felveszik egy akadémiára ahol mágiát tanul, és megpróbál segíteni helyzetén. ám ez az...
Estleg valami gyilkosság, sorozatgyilkos stb Lehetőleg ne legyen 18+-os
Több részes volt, nem tudom mennyi, de szerintem 5nél talán több. Mindegyik egy-egy romantikus sztori volt. Magyar karakterekkel, nem fanfic. Mindegyik pár arra épült, hogy nagyon nagy a korkülönbség, azthiszem csak a férfiak javára. Volt az egyik srác színész, a...
A ,,Tiltott vonzás" című "könyv"emről szeretnék véleményeket, hogy mit lehetne még fejleszteni, ugyanis ha készen lesz (1-2 év) akkor esetlegesen kiadatnám. Fontos, hogy csak olyan olvassa el akit érdekel és nem riad meg melegrománctól. Akit ez eleve nem érdekel kérem...
Hallottam Kollár Bettiről, állítólag ő is így kezdte, ez egyszeri eset volt, vagy van ilyenre példa?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!