Bèreltem egy dzsigolot,elloptam egy milliárdos szivet,SnacFic-en kezdtem olvasni de nem tudom tovább,valakinek megvan e pdfben?
Figyelt kérdés
júl. 4. 00:16
1/3 anonim válasza:
Ugyan ezzel a problémával küzdöm énis.🙈
2/3 Adrus34 válasza:
Ma olvastam el a 150.rèszt Acanfic-en ès teljesen kikèszültem,hogy ez nem is a vège😵megtaláltam egy másik appon de csak angolul van fent ès ott is bonus-al lehet olvasni!ráadásul ez a regèny 750 fejezetből áll!Good novel-en van fent "Hired a gigolo,got a billionaire"
3/3 A kérdező kommentje:
Most fejeztem be én is a 150. Fejezetet,de sajnos nem ez a vége,hol lesz vajon feltöltve a többi?
ma 00:25
Kapcsolódó kérdések:
Olvasta valaki a Mihail Hodorkovszkij, a bebörtönzött milliárdos című könyvet?
Szeretnék véleményeket kérni erről a könyvről, köszönöm előre is.
Honnan tudnam letolteni hogyan legyunk milliardosok c. konyvet Szelenyi i. -tol?
Ha lehet ne rapidos helyen legyen
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!