Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi tortent pontosan bexi...

Mi tortent pontosan bexi sorozat (Leiner Laura) 2. resze; Egyutt vegen?

Figyelt kérdés
Most olvasom a 3. elejet es nem nagyon ertem hogy Nagy Mark miert hagyja ott Bexit olyan csunyan, es megsertodott. Regen olvastam a 2. reszt es sajnos elhagytam a konyvet, ezer nemtudom visszekersni hogy pontosan mi is lett vele es Markkal a Londoni utazas vegen.

júl. 5. 15:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha jól emlékszem, úgy volt, hogy minden egyenesbe jön köztük, amikor Geri telefonál. Kiderül, hogy azt mondta a nyilvánosságnak, Bexi a barátnője. Ezt azért tette, hogy beválogassák abba a tehetségkutatóba.
júl. 5. 16:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Oke koszi!
júl. 6. 13:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A Bexi 2. része Hullócsillag, az SzJG 2. része Együtt.
júl. 9. 12:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Jaj elnezest nem a SzJG re gondoltam, a Hullocsillagra
tegnapelőtt 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Miért nincs meg egy sorozat ami tuti létezik, nem is annyira régi, vagyis ennél régebbiek is fenn vannak a neten, de itt azt írja a net hogy nem...

A tenger gyönygyszeme címü sorozatról van szó, de nem találom, valamikor 2011-2012 körül adták a tvben. Arra emlékszem hogy volt benne egy drapp inges igazgató és egy barna kleopátra hajú csajt arra kényszerített hogy lopjon el valami kamerát, azzal is mutatva hogy az ő oldalán áll.

Hogyan kell pontosan venni,értelmezni a Barbárok sorozat végét?

Ugyebár a történelem szerint úgy van,hogy ott a Tiberius és Germanicus megtorlóakcióiban a rómaiak tönkreverték a germánokat és bár a sorozatban ott az erődben győztek a germánok,de utánna ott a Heruszk falut kinyírták a rómaiak és elvitték a csajt és utánna szerintem...

Ez az idezet pontosan melyik teen wolf reszben van?

"Ha lenne egy fegyverem ket golyoval, es hitlerrel, bin ladennel meg veled lennek egy szobaba, teged lonelek le ketszer"

Hogy van pontosan ez a Hürrem idézet a Szulejmán sorozatból?

Ha a helyedben lennék..Nem leszel a helyemben soha te kis cseléd.. valami hasonló :D Illetve melyik részben van? Köszönöm

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!