Bírod az olyan történetet, ahol a végén sincs meg a tettes?

válasza:

válasza:

válasza:Igen, mert szeretem a jó karaktereket és történeteket. Szóval nem felétlenül a végkifejlet határozná meg nálam, hogy elolvasnám vagy sem.
Engem jobban zavarnak azok az esetek, amikor az író ellentmond a korábban lefektett szabályainak.

válasza:A valódi történeket olyanok, amilyenek, sok esetben nem találják meg soha a tettest.
Ha ez neked nem tetszik, olvass meséket.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tehát ez volna a krimi történet, Boldog halál szekere: És itt lehet olvasni is: A legeleje hiányzik a felolvasásból, azt szimplán át kell ugrani, illetve később egy másik rész sem szerepel, de ez nem érinti a lényeget, hogy ki is küldhette a legnagyobb koszorút a...
Ha igen, melyik könyv volt az?
Ha nem is pont az utolsó, de mondjuk, az utolsó mondat, bekezdés: tehát teljesen a végén derül ki, és itt vége. Nem magyarázzák, hogy miért pont ő, ez már az én dolgom. Továbbá lenne egy kérésem, a válaszokat így kezdjétek: Mivel tudok neked segíteni, megválaszolom...
Valahol láttam, de sehol nem tudok rátalálni, legalább is magyar oldalt nem találtam. És nagyon érdekelne, hogy tényleg van ilyen, érdekelne egy ilyen történet :D
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!