Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek a Szent Johanna...

Szerintetek a Szent Johanna Gimi-ből melyik karakterel / karakterekkel azonosultatok volna a legjobban?

Figyelt kérdés

aug. 5. 19:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Reni, mert szeretek olvasni, én is menő fiúba voltam szerelemes középiskolában,

és anno én is éreztem magam úgy, mint a Reni a sorozat elején, hogy mindenkinek van programja csak neki nincs, nem kerül be jó társaságba.

Virággal is, mert művészlélek vagyok, én is sokszor szerelemes voltam ilyen “bállványokba”, Adam Lambertet is szeretem, ahogy ő is az ötödik részben.

aug. 5. 19:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Reni, mert szeretek olvasni és én is féltem, hogy kimarardok a népszerű programokból.

Szerettem volna Kinga lenni, tetszett a kíméletlensége.

aug. 5. 21:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Reni, mert csendes vagyok, kicsit szerencsétlen és nagyon szeretek olvasni.
tegnap 15:10
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Virág és Ricsi összekeveredése jellemez szerintem leginkább.
tegnap 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Szent Johanna gimi olvasók: Nektek mi a véleményetek Cortez és Reni kapcsolatáról?

Én röviden úgy gondolom,hogy a kapcsolatuk eléggé felszínes, hiszen Reninek és Corteznek nincs sok közös pontja.

Mi történt a SZJG-ben Kingával az útvesztőben?

Reni a 285. oldalon említi, hogy gyökeres fordulatot vett az élete, de nem uhrik be,hogy mi történt vele.

A Szent Johanna Gimi 7.részébe mikor van a Szallagavató?

Lehet,hogy nem úgy hívják,de most,hogy elkezdtem gondolkodni,lehet,hogy nem is így hívják

SZJG olvasók: Végülis Kinga milyen szakra ment a gimnázium után?

Elég régen olvastam a 8/1-et vagy a 8/2-t így nem ugrik be sajnos:(.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!