Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Voldemort lányához hogy-hogy...

Voldemort lányához hogy-hogy nem ment ki a Roxfort küldöttje amikor 11 lett?

Figyelt kérdés
Mindenhova ahol muglik nevelik a varázslót/boszorkányt kimegy valaki. Ilyen volt Hermione, Tom Denem, stb. esete. És Delphinit muglik nevelték fel. Szóval hogy-hogy nem mentek ki hogy elvigyék a lányt? Ha a muglik ellenezték volna, Dursleyék is ellenezték hogy elvigyék Harryt aztán elvitték mégis. Fura, mert nem járt Roxfortba, pedig akart.
szept. 1. 18:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Plot hole
szept. 1. 19:13
 2/3 MDaniel98 ***** válasza:
100%
Én szeretem a Harry Pottert, de a Cursed Childdal nem kell foglalkozni, az csak egy cashgrab volt, több helyen ellentmond az addig felépített szabályoknak.
szept. 6. 14:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Elrejtették, mint anno Bellatrix terhességét, vagy ahogy Ron Hermione helyett Padmával házasodik össze, akivel a bálra ment, de nem foglalkozott vele. Meg biztos változtattak az elmúlt években rajta, mint az időgéppé váló időnyerőn, a pár óra alatt összedobható Százfűlé főzeten, vagy ahogy a Fidelius-bűbáj is átlátható lesz bárki számára...
szept. 6. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Harry Potter miért nem ment vissza a Roxfortba miután legyőzte Voldemortot?

Májusban meghalt Voldemort és pl Hermione a végzős tanévére visszament szeptemberben. Harry hogy-hogy nem követte? A Roxfortot tekintette az otthonának, imádott odajárni.

Harry Potterben hogy lehet hogy Voldemortnak a negyedik könyvben volt egy "teste" amit vitt a kezében Féregfark?

Én úgy tudtam hogy csak egy szellemszerű lény volt, akkor hogy lettcsecsemő szerű teste a negyedik könyvre?

Végülis Harry Potterre bármi veszélyesebb volt mint maga Voldemort?

Lényegében az állja meg a helyét, hogy egy áldozati malac "a nagyobb jó érdekében". Tehát nagyobb veszély volt rá akár egy szénanátha, vagy az hogy Litlle Whinging utcáin elüti egy autó a nyári szünetben. Eleve ott kezdődik az elméletem, hogy Voldemort a félelmetes...

Ha Voldemort miután kijárta a Roxfortot, ott maradt volna tanárnak, nem lett volna belőle egy közveszélyes sorozatgyilkos?

Tehát kevésbé lett volna veszélyes mint az aki lett belőle, miután kijárta a Roxfortit és elkezdett máshol dolgozni?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!