Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Miről szól a felhők fölött...

Miről szól a felhők fölött három méterrel 3?

Figyelt kérdés
Előre is köszi !!

2014. máj. 9. 14:19
 1/3 -Igazmondó- ***** válasza:

[link]

A történet két különböző világban élő tinédzserről szól. Egy valószerűtlen kapcsolat krónikája, ami gyakorlatilag lehetetlen, mindazonáltal elkerülhetetlen. Babi tehetős felső középosztálybeli családból származik, aki korlátok közt nőtt fel, jól nevelt, ártatlan és betart minden szabályt. Hache ellenben lobbanékony, lázadó alkat, és megbízhatatlan természet. Állandóan keresi a veszélyt, folyamatosan harcban áll mindennel és mindenkivel, illegális motorversenyeken vesz részt. A két fiatal megtapasztalja az igazi szerelem érzését.

2014. máj. 9. 14:44
 2/3 -Igazmondó- ***** válasza:
Én kérek elnézést, nem vettem észre, hogy a 3mast kérdezed. Azt nem tudom bocsi.
2014. máj. 9. 14:45
 3/3 A kérdező kommentje:
no problem :))
2014. júl. 8. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!