Sajnálom, hogy nem tudod élvezni.Pedig jó a történet és ötletesek a szereplők, de tiszteletben tartom a véleményed.
:) :(
Valahogy nekem is egy olyan Alkonyat koppintásnak tűnt a szereplőgárda, nem beszélve azokról a fránya ellentétekről a főszereplőcsaj és -fiú között. Oké, hogy ellentétek vonzzák egymást, de ez nem fizika!
Túl van az majmolva. Tömegkönyv.
És elolvastam.
Hát,azért az hogy Laura nem alkotott személyiséget a szereplőihez,csak rájuk húzott egy sablon tulajdonságot,akkor azért az elég nagy hiba..
és én is olvastam az összeset
Én először a 3. részt olvastam, be kell, hogy valljam, azt sem tudtam milyen könyv az valójában. Nagyon tetszett. Többször elolvastam a sorozatot, DE sokszor szánalmas, ahogy Reni mindenkit sajnál, mellesleg néha ő maga is szánalmas. "Ez veled is megtörténhet"...Nagy fenéket! Ki ismer egy olyan lányt, aki rohadtul szánalmas, beleszeretett a suli legmenőbb pasija, akinek a suli 2. legmenőbb pasija a haverja, egy raszta aki beleszeret egy hippibe.
Semmi bajom nincs a történettel, csak hogy nekem nem tetszenek bizonyos részek. Pl. amiket az írónő úgy állít be, hogy "egy 12 és egy 18 éves is máshogy képzelje el". Bosszantó, mert a 12 évesek valójában nem is értik meg a könyvet, vagy teljesen más jön le nekik belőle.
A facebook-os SZJG csoportról már ne is beszéljek... Minden kérdés azzal kezdődik, hogy "srry h nem szjg"... Mikor fogjátok már fel, hogy vége a sorozatnak, nem lehet örökké erről beszélni? Összeismerkedtetek (fogjuk rá), de mivel Szjg csoport, csak az lehet a téma... Mellesleg a csoport tagjainak kora hááát.. elég alacsony, szóval inkább nem jellemezném az észjárásukat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!