Poirot15 kérdése:
Megmondanátok azt, hogy mi Miss Marple legutolsó esete?
Figyelt kérdés
Tehát, mi annak a könyvnek a CÍME, amiben Miss Marple legutolsó esete van? TEHÁT AMIBEN MEGHAL!
Nagyon-nagyon köszönöm válaszaitokat:
Poirot15
2016. júl. 4. 17:53
1/5 anonim válasza:
Nem hal meg, de utolsó könyv vele a Szunnyadó gyilkosság. Poirot hal csak meg.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod, de Miss Marple is meghal valamelyik könyvben, ezt egy olyan mesélte, akinek mondták, olyanok akik már olvasták a könyvet, de az a baj, hogy ez nem jelent meg magyarul, és az angol címét sem tudjuk (Az a személy aki nekem mondta, és én).
Valamint aki nekünk mesélte ő is csak olvasta valahol.
Valaki tudja az angol könyvnek a címét?
De azért köszönöm a válaszodat!!
2016. júl. 5. 08:08
3/5 anonim válasza:
Még egyszer mondom, nincs ilyen regény, angolul is ugyanaz az utolsó Marple-kötet.
Nyilván a valaki mesélte valakinek, az meg nektek során torzult a dolog.
4/5 anonim válasza:
Tényleg a Szunnyadó gyilkosság az utolsó kötet, mert még a könyv kiadása előtt Agatha Christie meghalt, ebben a részben viszont Miss Marple nem hal meg, szóval nincs ilyen történet. Azt tudom, hogy Poirotnak van egy utolsó esete.
5/5 anonim válasza:
nem hal meg egyik konyvben sem, honnan vetted ezt? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!