| Kategória: Szórakozás » Könyvek
A kérdés |
| A Hogwarts: An Incomplete and Unreliable Guide, a Short
Stories from Hogwarts of Power, Politics and Pesky
Poltergeists és a Short Stories from Hogwarts of Heroism,
Hardship and Dangerous Hobbies könyvek mikor fognak
megjelenni magyar nyelven?
Miért nem akarja egyik magyarországi kiadó sem kiadni ezeket a könyveket? Ennyire nem akar senki sem plussz pénzt keresni? Mi lelte a magyarországi kiadókat, hogy Harry Potter témájú könyveket nem adnak ki?
|
|
A válaszok |
|
Pottermore E-Book-jai, semmilyen más nyelven nem adták ki őket, nyilván Rowling nem akarta.
A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 92%-ban hasznos válaszokat ad.
|
# 1/3 | 2018. júl. 18. 15:55 | Privát üzenet
| Hasznos számodra ez a válasz? | |
|
|
|
|
Vagyis más platformon nem jelent meg (túl gyorsan írtam az előbb, nem olvastam át).
A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 92%-ban hasznos válaszokat ad.
|
# 2/3 | 2018. júl. 18. 15:58 | Privát üzenet
| Hasznos számodra ez a válasz? | |
|
|
|
A kérdező kommentje:
Ah, micsoda szemétség. Nem is értem az ilyen embereket. Igazán engedélyezhetné a fordítások megjelenését, a bevételt pedig adományozza el, ha nem tud mit kezdeni a plussz pénzzel.
|
|
|
Kapcsolódó kérdések |
| Ha, egy izgalmas könyvet olvastok milyen neveket szerettek benne olvasni magyar, vagy angol? |
| A Kurositsuji c. mangának van magyar fordítása? |
| Ugyanazt az embert rejti a két név? |
| Miért lett Hogwarts-ból Roxfort, és Tom Riddle-ből Tom Denem magyar fordításban? |
| Mikor jelenik meg magyar fordításban a Power, Politics And Pesky Poltergeists, a Hogwarts: An Incomplete and Unreliable Guide, és a Heroism, Hardship and Dangerous Hobbies Minerva című könyvek? |
| A Heroism, Hardship and Dangerous Hobbies Minerva, a Power, Politics And Pesky Poltergeists és a Hogwarts: An Incomplete and Unreliable Guide könyvek mikor fognak megjelenni... |
|
|