Mely népszerű magyar videósokkal találkoztál már személyesen?
Figyelt kérdés
PlayIT-n, MineShow-n, MondoCon-on, véletlenszerűen az utcán, stb.? Nem feltétlenül kell, hogy népszerű legyen, de nem olyan esetekre gondolok, hogy például a közeli ismerősödnek van egy kis YouTube csatornája és vele. Az olyan esetek számítanak, amikor egyébként nincs köztetek sem közeli rokoni-, sem előzetes ismerősi kapcsolat.febr. 8. 18:31
2/5 anonim 

válasza:

válasza:Nessaj, 2 vagy 3 éve kint volt a Budapest Comic Conon
3/5 anonim 

válasza:

válasza:Véletlenül a szirmay Gergővel. Nem volt, nagy tali, pacsi, és kész. De korrekt és kedves volt.
4/5 anonim 

válasza:

válasza:Csides Katát én is láttam, és hallottam beszélni. Az az oldala kultúrált volt. Videói igazak, és olyan szintet képviselnek amik kicsapják a biztosítékot az átlag embereknél.
5/5 anonim 

válasza:

válasza:MineShown több videóssal is találkoztam, de csak 1-2 nevét ismerem közülük, én nem miattuk mentem, csak kísérő voltam.
Magyarósi Csabával többször összefutottam már mindenfelé a városban, van olyan videója, amiben fel is tűntem a háttérben.
Karottával, Horváth Andrással és a villanyautósok csatorna/podcast készítőivel autós rendezvényeken futottam össze.
Horváth Andrást mondjuk ismerem még "csak" blogger korából. Az első Macemet a legelső boltjában vettem tőle meg a régebbi macskájától.
Wispertonnal a Szigeten futottam össze.
Ryan Holiday-jel (Daily Stoic - ismeretlen amerikai filozófiai YouTuber és könyv szerző 2 millió követővel) a budapesti TEDxDanubia előadása után találkoztam a Bálnában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!