Szerintetek is nagyon vonzó Magyar Péter?
Figyelt kérdés
ápr. 10. 12:06
1/41 anonim 

válasza:

válasza:Rusnya szerintem, semmi izgi nincs rajta
4/41 anonim válasza:
Kinézetre se valami vonzó, de ha kifordítanák, még rosszabb lenne. Undorító, szemét alak, aki visszaél az erejével. Mit képzel magáról ez az alak. Tiszteletlen a nőkkel, köpönyegforgató, haszonleső. Alig várja hogy ő is belekezdhessen a lopásba, gyűjtögethesse ő is a vagyont, mint a pocok a gabonát. Ami még megmaradt, majd viszi ő.
Mit találjak benne jónak vagy szépnek?
5/41 anonim válasza:
Hát nekem nem tetszik... De ahogy beszél szerintem pszichopata. Csodálom hogy még nem zárták be valamelyik elmegyógyintézetbe..
6/41 anonim 

válasza:

válasza:A politika nem szépségverseny.Nem biztos, hogy az a jó, aki a leg"szebb".Egyébként: rá van írva az arcára az egész jelleme. És ez nem pozitív.
7/41 anonim 

válasza:

válasza:Nekem nem az. Tiszteletlen, szégyentelen már az a stílus is, amiben az emberekhez szól. Lenézi még a saját szavazóit is. Külsőre meg mint egy kilencvenes évekből ittmaradt homokos.
8/41 anonim 

válasza:

válasza:Orbán biztosan szebb a nagy hordó hasával, törpe méretével. Győrben úgy hadonászott, mint egy Temus Ceuacescu.
9/41 anonim 

válasza:

válasza:#8 Senki nem mondta, hogy szebb. Vagy jobb.
Mindannyian a kérdésre válaszoltunk, kivéve téged.
10/41 anonim válasza:
A kinézetre jó pasinak tűnik. A természetétől rosszul vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Függetlenül a személyiségétől, megnyilvánulásaitól, politikai mivoltától eltekintve mennyire vonzó, jóképű Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke lányok/hölgyek?
POLITIKÁT kérlek ne vigyetek bele, ne az alapján pontozzatok, csupán a külsőre kérdezek!
Mi az oka, hogy Magyar Péter az egyik képen tök fiatalos, kisportolt és vonzó más képeken meg még arcra is olyan, mint a Szia Lajosos kocsmából kiesett fickó?
Minden rossz szándék nélkül nekem ez tök fura.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!