Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek is nagyon vonzó...

Szerintetek is nagyon vonzó Magyar Péter?

Figyelt kérdés
ápr. 10. 12:06
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
55%
Rusnya szerintem, semmi izgi nincs rajta
ápr. 10. 12:07
 2/41 anonim ***** válasza:
57%
Nem.
ápr. 10. 12:12
 3/41 anonim ***** válasza:
55%
Ronda
ápr. 10. 12:13
 4/41 anonim válasza:
24%

Kinézetre se valami vonzó, de ha kifordítanák, még rosszabb lenne. Undorító, szemét alak, aki visszaél az erejével. Mit képzel magáról ez az alak. Tiszteletlen a nőkkel, köpönyegforgató, haszonleső. Alig várja hogy ő is belekezdhessen a lopásba, gyűjtögethesse ő is a vagyont, mint a pocok a gabonát. Ami még megmaradt, majd viszi ő.

Mit találjak benne jónak vagy szépnek?

ápr. 10. 12:13
 5/41 anonim válasza:
34%
Hát nekem nem tetszik... De ahogy beszél szerintem pszichopata. Csodálom hogy még nem zárták be valamelyik elmegyógyintézetbe..
ápr. 10. 12:16
 6/41 anonim ***** válasza:
50%
A politika nem szépségverseny.Nem biztos, hogy az a jó, aki a leg"szebb".Egyébként: rá van írva az arcára az egész jelleme. És ez nem pozitív.
ápr. 10. 12:16
 7/41 anonim ***** válasza:
36%
Nekem nem az. Tiszteletlen, szégyentelen már az a stílus is, amiben az emberekhez szól. Lenézi még a saját szavazóit is. Külsőre meg mint egy kilencvenes évekből ittmaradt homokos.
ápr. 10. 12:17
 8/41 anonim ***** válasza:
59%
Orbán biztosan szebb a nagy hordó hasával, törpe méretével. Győrben úgy hadonászott, mint egy Temus Ceuacescu.
ápr. 10. 12:24
 9/41 anonim ***** válasza:
39%

#8 Senki nem mondta, hogy szebb. Vagy jobb.

Mindannyian a kérdésre válaszoltunk, kivéve téged.

ápr. 10. 12:26
 10/41 anonim válasza:
55%
A kinézetre jó pasinak tűnik. A természetétől rosszul vagyok.
ápr. 10. 12:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!