Online társkereső oldalakat használók: valaki futott már össze ott hírességgel vagy celebbel?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Mi a véleményetek?Tudom szutyok tv2 fidesses csatorna, de sajnos el csíptem belőle egy részt,és mivel érdekelnek az emberek közti kapcsolatok,így bele ragadtam.. :-) És igaz hogy elég sok az egy főre jutó csücsöri száj, de azért aránylag még el viselhetőek a...
El akarom kezdeni a Baldur's gate 3-at valakivel.
Csak telefonszamot szeretnek megadni. semmi chatelgetes, meg emailezgetes, se fenykep cserebere (ha lehet), hanem beszelgetes alapjan akarok ismerkedni. Idosebb korosztalyba tartozom, es inkabb a regiesebb lehetosegek tetszenek nekem.
2018-2019 körül olvashattam, azt hiszem romantikus-erotikus trilógia lehetett. A fő történet egy társkereső irodát üzemeltető barátnő-hármas pártalálását mutatja be. Az első kötetben azt hiszem egy nagyon szkeptikus pasasba szeret bele az egyik (szőke?) lány, a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!