Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit szóltok ehez, milyen...

Mit szóltok ehez, milyen büszkeség ez nekünk?

Figyelt kérdés
Drew Barrymore 1975ben már amerikába született, anyja Makó Ildikó 1946-ban Németországban, míg nagyszülei Makó Antal (1921-1988) és Makó Valéria (1928-2025) Magyarországon születtek. Vagyis ez mit jelent? Hogy Drew Barrymore félig magyar származású, rengeteg cikk is megjelent erről de szerintem nem nyomatja eléggé a média ezt a témát

ápr. 30. 18:03
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Királyság!
ápr. 30. 18:07
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
Miert nyomatna. Van egy rakas magyar szarmazasu hires amerikai szinesz.
ápr. 30. 18:59
 3/7 anonim ***** válasza:
73%
Egy kicsit se érdekel, nem értem, hogy miért kéne, hogy ez számítson akárkinek, aki nem a Barrymore család tagja.
ápr. 30. 19:20
 4/7 anonim ***** válasza:
71%

Mi kozom van nekem itthon elo magyarkent ahhoz, hogy 80 eve kivandorolt emberek gyerekei 'felig magyarok'? Mire kene buszkenek lenni, hogy ok is leleptek az orszagbol mert akkora rakat sz*r volt minden?

Amugy pl. Rachel Weisz szinten reszben magyar szarmazasu, Tony Curtis szinten, meg kb. 1000 masik hollywood-i szinesz, rendezo, iro stb. stb. stb.

ápr. 30. 22:20
 5/7 anonim ***** válasza:
18%
A dru berimor (direkt írtam így) magyar származására nem igen lennék büszke, és inkább az is hallgasson róla. Egy drogos, alkoholista r*banc.
máj. 1. 12:52
 6/7 anonim ***** válasza:
31%
Ő is szereti a "pizzát "? 😏
máj. 3. 19:33
 7/7 anonim ***** válasza:
77%
Sok magyar származású van Hollywoodban.
tegnap 21:02

További kérdések:

Molnár Krisztián mikor közvetített utoljára beb@szós live-ot?

Kb. mikor volt az utolsó beb@szós live, mi volt benne és mi miatt nem lett folytatás? Van fent egy videó SzuperCsöves csatornáján, aminek az a címe, hogy "Fatel véget vet a beb@szós livenak". Ez az eset nem sokkal az elhíresült karácsonyi live után készült,...

Ti is észrevettétek hogy Zsozénál egyre rosszabb a minőség és a színvonal?

Nos , jópár éve követem már Zsozét,és az utóbbi 2 évben nagyon romlott a színvonal... Szar játékokat elhúzza hetekig ,ha valami cringe dolgot mond elkezd röhögni pedig tudja jól hogy NEM VICCES! A Cody csak jobban húzza le a színvonalat az erőltetett poenjaival a...

PSG Ogli ő még Fótligeten lakik amit a tv-ben mutogattak?

Azért kérdezem mert régóta árulják azt a házat

Mi a véleményetek Bruce Payneről ?

Szvsz ő az egyik legjobb alurértékelt színész a világon, akit sajnos túl gyakran szerepeltettek/szerepeltetnek a mai napig elég sok egyébként gyatra filmben, viszont attól még a Karl Savak féle karakter örök marad ...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!