Anjelica Huston színésznő szerintetek hasonlít Private Szabinára?
Figyelt kérdés
Főleg 90-es évekbeli Anjelica Huston. Nem tudom, hogy csak a filterek miatt, de szerintem nagyon hasonló karakterek.máj. 6. 11:29
1/1 anonim 

válasza:

válasza:Miért, ő is búza aki levágatta a pöcsét mint Szabika?
Mert akkor mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Scarlett Johansson, Brie Larson és Gal Gadot színésznők miért tűntek el az utóbbi 1-2 évben annyira? Mi van velük manapság?
Mindannyian a legnépszerűbb és legsikeresebb színésznők közé tartoznak(tak?), mégis jó ideje abszolút semmit nem hallani egyikükről sem. Gal Gadotról a Hófehérkés film meg a 4. gyereke születése óta semmit hírt nem hallottam, a másik kettőről pedig még ennél is régebb...
Az alábbi ismert mai színésznők közül kivel találkoznátok, randiznátok stb. szívesen?
Függetlenül attól van-e párjuk vagy mennyi idősek (többségük 30-40 között van). Lányok szintén írhatnak! :D
Emilia Clarke vs Ana de Armas?
Kettejük közül nektek ki a szimpatikusabb? Tehetségileg, külsőleg, emberileg vagy bármilyen téren.
Hová tűnt Briana Belle színésznő (Bocsánatos bűn; The Forgiven, 2021)?
Semmit nem lehet találni róla a film óta, mintha elnyelte volna a föld.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!