Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ti is észrevettétek hogy...

Ti is észrevettétek hogy Zsozénál egyre rosszabb a minőség és a színvonal?

Figyelt kérdés

Nos , jópár éve követem már Zsozét,és az utóbbi 2 évben nagyon romlott a színvonal...

Szar játékokat elhúzza hetekig ,ha valami cringe dolgot mond elkezd röhögni pedig tudja jól hogy NEM VICCES!

A Cody csak jobban húzza le a színvonalat az erőltetett poenjaival a komolyan nem vett viselkedésével és az állandó pampogásával

A streamen a chat is maga a borzalom

A sok "gazdag" de lelkileg szegény támogató bántalmazza a nem subokat vulgárisan .. szó szerint kinéznek onnan..

De sajna már Zsozét is csak a pénz vezérli..

Jó hogy a 4-5 ki burgerezőt nyissa (vajon miből khm)

Én szerettem amikor még volt miért ... GTA ,CSAPAT együtt stb..

De mára már csak egy süllyedő hajó...az egész..

máj. 10. 12:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem vettem észre, mert nem tudom, ki az.
máj. 10. 12:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Csak a botkasztot szoktam nézni de nagyon unom már befejezhetnék. Még zsozé se szereti csinálni
máj. 11. 17:33
 3/4 A kérdező kommentje:

Arra gondolok hogy a lehető legrosszabb játékokkal játszanak mostanában,a színvonal és a kommunikáció a béka feneke alatt

A sub és a donate a minden

Amivel sokan vissza is élnek

(Pl: Firefighter,BlueTard egyebek) Akik kivételesnek érzik magukat bla bla bla

De legalább a roma zene nem szól már ..mert attól majd szét robbantam

máj. 11. 19:06
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Kinek mi a jó vagy vacak game?

Vagy csak kezdesz felnőni és rájössz, hogy "miafaccomat néztem eddig"?!

Máig nem értem azokat, akik azt az embert nézik. Yt personája irritáló.

máj. 17. 06:52

További kérdések:

Mást is idegesít, hogy Rubint Réka naponta 10x postol pénzért az állítólagos betegségéről?

Hány ezer ember van, akik csendben tűrik és nem terhelnek másokat, ezek meg még bizniszt is építenek rá? Hogy mosolyokba likot mutatva és várva kapja a kemot, 3 nappal később meg festi a haját és ugrál egész nap? Nincs az emberi méltóságnak egy határa, amit ne lépnének át minden nap 10x?

Bertók Fruzsina figyelemigénye, bizonyítási vágya soha nem múlik el?

Megiratott egy gyenge könyvet a mesterséges intelligenciával, kapja is rá rendesen a negatív kritikákat, hogy gyenge a sztori, felépítése logikátlan, körbe körbe jár a történet , tiniknek való mivel nem mély, nem elgondolkodtató, de a szexjelenetek miatt nekik mégsem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!