Ti is észrevettétek hogy Zsozénál egyre rosszabb a minőség és a színvonal?
Nos , jópár éve követem már Zsozét,és az utóbbi 2 évben nagyon romlott a színvonal...
Szar játékokat elhúzza hetekig ,ha valami cringe dolgot mond elkezd röhögni pedig tudja jól hogy NEM VICCES!
A Cody csak jobban húzza le a színvonalat az erőltetett poenjaival a komolyan nem vett viselkedésével és az állandó pampogásával
A streamen a chat is maga a borzalom
A sok "gazdag" de lelkileg szegény támogató bántalmazza a nem subokat vulgárisan .. szó szerint kinéznek onnan..
De sajna már Zsozét is csak a pénz vezérli..
Jó hogy a 4-5 ki burgerezőt nyissa (vajon miből khm)
Én szerettem amikor még volt miért ... GTA ,CSAPAT együtt stb..
De mára már csak egy süllyedő hajó...az egész..

válasza:

válasza:Arra gondolok hogy a lehető legrosszabb játékokkal játszanak mostanában,a színvonal és a kommunikáció a béka feneke alatt
A sub és a donate a minden
Amivel sokan vissza is élnek
(Pl: Firefighter,BlueTard egyebek) Akik kivételesnek érzik magukat bla bla bla
De legalább a roma zene nem szól már ..mert attól majd szét robbantam

válasza:Kinek mi a jó vagy vacak game?
Vagy csak kezdesz felnőni és rájössz, hogy "miafaccomat néztem eddig"?!
Máig nem értem azokat, akik azt az embert nézik. Yt personája irritáló.
További kérdések:
Hány ezer ember van, akik csendben tűrik és nem terhelnek másokat, ezek meg még bizniszt is építenek rá? Hogy mosolyokba likot mutatva és várva kapja a kemot, 3 nappal később meg festi a haját és ugrál egész nap? Nincs az emberi méltóságnak egy határa, amit ne lépnének át minden nap 10x?
Megiratott egy gyenge könyvet a mesterséges intelligenciával, kapja is rá rendesen a negatív kritikákat, hogy gyenge a sztori, felépítése logikátlan, körbe körbe jár a történet , tiniknek való mivel nem mély, nem elgondolkodtató, de a szexjelenetek miatt nekik mégsem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!